LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

9 figyelmeztető jel, hogy egy nárcisztikus emberrel randizol

Share

Ha úgy érzed, hogy egy nárcisztikus emberrel hozott össze a sors, akkor érdemes elgondolkoznod néhány dolgon. A következőkre figyelj oda:

#1 Felháborodik a teljesítményed miatt

Előléptetést kaptál a munkahelyeden? Jogod van izgatott lenni, hiszen keményen megdolgoztál érte. Ő azonban nem igazán engedi, hogy teljes mértékben ünnepelj. Arra használja ki ezt az alkalmat, hogy elmélkedjen a munkáról és a karrierről, és csak magáról beszél. Ráadásul az sem tetszhet neki, hogy hirtelen többet keresel nála, és ez okozhatja nála a törést. Egy jó partner lehetővé teszi, hogy megéld a sikereket, és ragyogj.

#2 Gyakran beszél, de csak magáról

A nárcisztikus emberek nem folytatnak jó beszélgetések. Ha beszélsz, akkor egy idő után úgyis ő fogja uralni a beszélgetés folyamát, és megváltoztatja a témát valami olyasmire, ami inkább róla szól. Ritka hogy szóhoz juss egy nárcisztikus ember mellett, ami káros lehet a kapcsolatotok egészére.

#3 Eleinte nagyon akarja a kapcsolatot, aztán ez gyorsan elillan

Sok nárcisztikusnak csak az tetszik, amíg megszerzi a másikat. De mi lesz a kapcsolatban ezután? Az nem annyira érdekli. Ha megszerzett, akkor utána elmúlik irántad a varázsa. Ne lepődj meg ha később másokkal kacérkodik, mert ez jó módja annak, hogy növelje az egóját.

#4 Nem tűnik szimpatikusnak, ha valamilyen problémája van

Ha rossz napja volt a munkahelyén, akkor inkább menekülj. A nárcisztikus emberek gyakran feszültek és ezt a másik emberen vezetik le. Ha unatkoznak, akkor mások érzéseit kezdik el manipulálni vagy éppen irányítani, ez pedig senkinek sem jó.

#5 A baráti köre kicsi

Ha van egy nárcisztikus barátod, akkor ez alapján kevesen tudnak vele jóban lenni, miután megismerték. A baráti köröddel sem fog jól kijönni, mert mindenkit megpróbál felülmúlni, ez pedig fárasztó lehet, és szétzizálja a csoportdinamikát. Az sokat elárul az emberről, hogy mennyi barátja van, és azok mennyi ideje tartanak ki mellette.

#6 Megszállottja a megjelenésének

Mindig jó, ha valaki ad magára, de ha már valaki ezt túlzásba viszi az problémás. Ha addig nem hagyja el a lakást, amíg nem 1000%-ig tip-top, akkor ott probléma van. Ha ahhoz is kiöltözik, hogy leugorjon a sarki közértbe az sok mindent elárul. Ha állandóan nézegeti magát mindenféle visszatükröződő felületben, akkor menekülj!

#7 Néha gonoszul viselkedik

Ha nem fél téged kibeszélni, vagy olyasmit mondani, ami árthat az érzéseidnek, akkor gondold át a kapcsolatodat vele. A nárcisztikus emberek gyakran szeretnek olyan embert választani, aki növeli a saját önértékelésüket, de ez veszélyes egy kapcsolatra. Ha a krtikája nem kedves akkor miért pazarolsz rá több időt?

#8 Nem tiszteli a barátaidat

A nárcisztikus emberek mindig versenyeznek másokkal, és közben nem törődnek a te érzéseiddel. Állandóan összehasonlítja magát a barátaiddal? Ez tipikus jele annak, hogy egy ilyen emberrel randizol.

#9 Hangosan beszél, és vitatkozik veled

A nárcisztikus emberek nem a csendességükről híresek. Gyakran indulatosak, ezért felemelik a hangjukat. Nem igazán zavarja őket, hogy másokat nem hagynak szóhoz jutni.

Mindenkinek vannak rossz választásai, és lehet, hogy te is egy nárcisztikus ember hálójába kerültél. Soha nem késő változtatni a dolgokon, és új napot kezdeni tiszta lappal! Aki nem érdemli meg, arra ne pazarolj több időt!

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *