LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

Túl hangosan fejezed ki az érzéseidet? Akkor ezzel a 9 dologgal rendszeresen találkozol…

Share

Vannak nők, akik természetesen csendesek, vagy legalább tudják, hogyan kell gyakorolni a hangerőszabályzást, míg mások nem tudják kordában tartani a hangjukat, és egyszerűen túl hangosak. De miért is lenne ez probléma? Ha te is a hangosak táborába tartozol akkor ez a cikk neked szól!

A társadalmi elvárás, hogy legyünk halkak

A gyermekkori osztálytermeinktől kezdve a felnőtté válásunkig mindig mindenhol azt hangsúlyozzák, hogy ne legyünk hangosak és fogjuk vissza magunkat. Akik hangosak ők nagyon jól tudják magukról, hogy azok, nem kell külön kiemelni ezt a tulajdonságukat.

A belső hang: de pontosan mi is az?

A „belső hang” elképzelése teljesen sokak szerint teljesen őrültség. Hogy is működik pontosan? Olyan, mint a mimikánk? Miért suttognánk a belső hangunknak, ha egyébként hangosak vagyunk? Azok, akik egyébként is hangosak az ő belső hangjuk sem halk. És ezzel semmi probléma nincs!

Az emberek sokszor gondolják a hangoskodókról, hogy dühösek

Nem, nem idegesek, csak nagyon magabiztosok egy beszélgetésben, vagy nagyon lelkesek, ez pedig kihat a hangerőre is. Ne vádold őket azzal, hogy dühösnek, egyszerűen csak értesd meg, hogy most szenvedéllyel beszélnek valamiről.

Az emberek azt hiszik, hogy a hangosan beszélő emberek buták

Az, hogy hangos a hangjuk, még nem jelenti azt, hogy buták, vagy éppen durvák. Egyszerűen ők nagyobb hangerővel adják ki a szavakat. Inkább próbál meghallgatni, hogy mit mondanak ahelyett, hogy a hangerőre figyelnél.

Ez a normális hangszínük

Mit jelent az, hogy kiabálás? MINDENKINEK MÁST! NEKIK EZT!

Rendkívül beszédesek és ez nem zavarja őket

Sok ember a közelünkben pontosan hallhatja, amit mondanak. A legtöbb hangos ember nem törődik ezzel. Készülj, ha ilyen emberrel beszélgetsz, hogy vidám és hangos beszélgetésetek lesz.

Nem tudják, hogyan suttogjanak

Amit mások „normális hangnak” tartanak, ők valószínűleg ezt suttogásnak tekintik.

Mindenki tudja, hogy megérkeztek

Öntudatlanul mindenkinek bejelentik az érkezésünket, csak azzal, hogy köszönnek az ajtóban, majd vadul nevetnek, vagy csak örülnek annak, hogy valakivel találkoztak.

Nekik küzdés egy mozizás

A moziban mindig a leghangosabb nevetés hozzájuk kapcsolódik, és ha egy őrült jelentet kommentálnak, az sokan hallják. Kapnak is érte néhány lesújtó nézést, de nem tehetnek róla.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *