LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Olvasd el ezt, ha senki nem küldött „Jó reggelt!” üzenetet neked

Share

Először is, Jó Reggelt Szépségem!

Bár tudom, talán nem most ébredtél, és lehet, hogy már a nap nagy része a hátad mögött van. Nem a reggelek miatt fontos ez az üzenet, hanem azért, mert aki ilyet kap, azzal törődnek.

Aki ilyet kap, arra gondol valaki, azt az embert szeretik.

Az igazság az, hogy te is voltál már azon az oldalon. Küldtél már te is ilyet, amikor annyira szerettél valakit, hogy amikor nem voltál vele, akkor is szeretted volna hogy tudja és érezze: fontos neked.

Gondolsz rá.

Most azonban én gondolok rád és szeretnék elmondani neked néhány dolgot. Talán csak legyinteni fogsz, de az is lehet, hogy megragad benned, és segít.

Talán most egyedül érzed magad, de tudnod kell, hogy ez nincs így. Valahogy, valahol, valamikor mind kapcsolódunk egymáshoz.

Voltam én is úgy mint te, és a legfurcsább helyeken találtam segítő kezekre, megértő szempárra.

Igen, még olyan is volt, hogy elsírtam magam egy idegen jelenlétében, és ő megvigasztalt. Nem, nem vagy egyedül. Talán sötétre festi most az eget a kilátástalanság, de hidd el, ez nem mindig lesz így.

Nem fogom az mondani, hogy minden a te felelősséged, mert ez nem így van. Eshetünk áldozatul egy rossz rendszernek, igazságtalanságnak, betegségnek is akár. Bármi jöhet, és ez nem feltétlenül a te felelősséged.

Szeretted azt a valakit, és most nincs.

Megint egyedül vagy és fogalmad sincs hogy fogod előről kezdeni az egészet. Pedig hidd el, talán nem ma, és nem holnap, de le fog telni a gyászidő.

Amikor már nem fog érdekelni, hogy egyedül ébredsz az ágyadban, mert azt mondod majd, hé! Ebből a napból még bármi lehet.

Vannak rossz és jó ébredések, talán ez a mai a rosszabbak közül való volt.

Lesz még ilyen.

De lesznek jók is, lesznek értékesek is.

Előbb, mint hinnéd! Csak tarts még ki egy kicsit, kérlek…

(Részlet a szerző, főszerkesztőnk sikerlistás könyvéből! Keresd a könyvesboltokban, vagy IDE kattintva!)

Ez is érdekelhet:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *