LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Jó tanács neked: hagyd magad mögött a negativitást 2020-ban!

Share

Ugye, milyen frusztráló volt, amikor gyermekként felépítettél egy homokvárat, és aztán elmosta a víz? Kárba veszett a munka, az idő és a lelkesedés, amit beleöltés. Kicsit ilyen volt nekünk 2020 is.

Napról napra, darabról darabra építgetjük az életünket, amióta az eszünket tudjuk – pont úgy, mint gyermekként a homokvárat. Elkötelezzük magunkat egy iskola, majd egy szakma iránt, addig csiszoljuk képességeinket, amíg majdnem tökéletesek lesznek.

Kivirágoztatjuk, miben vagyunk tehetségesek, kutatjuk a lehetőségeinket, és még számtalan dolgot megteszünk azért, hogy valóra váltsuk apróbb és nagyobb álmainkat egyaránt. Közben igyekszünk beilleszteni az életünkbe egy kis énidőt is, hiszen fontos, hogy ne veszítsük el önmagunkat.

Kimutatjuk hálánkat, szeretetünket, és őszintén reméljük, hogy minden jó érzelem visszatér egyszer hozzánk.

Azt lehet mondani, hogy az életünk egyensúlyban volt, vagy legalábbis élhetőnek éltük meg a járvány ideje előtt. Aztán mintha 2020 felesküdött volna ellenünk, és felborított volna mindent. Elmosta az életünket, mint víz a felépített várat.

Ez sokunkat összetört.

Megfélemlített.

Megjelent az életünkben a negativitás, a bizonytalanság és a félelem. Mindez képes megálljra kényszeríteni minket, és visszatolni a komfortzónánkba. A régi énünk, aki küzdött az álmaiért, most földbe gyökerezett lábakkal áll.

Erre képes a negativitás.

Megfoszt a lendületünktől és a céljainktól – ha engedjük.

Az új évben emlékezz azokra a napokra, amikor gyenge és zavart voltál, és fogalmad sem volt, hogyan tovább. De emlékezz arra az erőre is, amit akkor tanúsítottál, amikor a legjobban körülölelt a bizonytalanság.

Ne adj a negatív gondolatoknak, véleményeknek, szavaknak erőt. Ott van benned az akaraterő, a lendület és az ellenálló képesség. Minden megvan benned ahhoz, hogy átlendülj a csalódottságon, a félelmen, és újult erővel vágj bele homokvárad építésébe.

2020-ban hagyd magad mögött a negativitást.

Tűnjön el az év nehézségeivel és a rossz emlékekkel együtt az év végén. Védd meg magad mindentől és mindenkitől, aki nem támogatja a növekedésedet.

Bármire képes vagy! – ezt sose feledd…

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *