LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Három ***hatékony*** szemránckrém a téli időszakra! (Tesztelve.)

Share

A hideg, szeles időjárás és a stressz hatására a szemkörnyék püffedté, duzzattá, akár szárazzá is válhat, sőt, a maszkviselés szintén irritálhatja, pattanásokat is okozhat az érzékeny területeken. Ha te is küzdesz a felsorolt problémák valamelyikével, válassz egyet az alábbi három szemkörnyékápoló krém közül és varázsolj magadnak újra nyugodt, feltöltött bőrt!

NATICS C-YEUX SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ C-VITAMIN + PEPTID FLUID

A márka újdonsága ismét több slágertermékük ötvözésének eredménye: a hatékony C-vitaminos szérumot belecsomagolták egy roppant könnyű, szemkörnyéken azonnal felszívódó krémbe, ami így szuper ránctalanítóvá vált, de pl. a már említett maszk okozta pattanásokra is bátran ajánljuk – nekünk nagyon bevált a kis búbokra.

COLO SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ ÉRZÉKENY BŐRRE

Elvékonyodott, erősen kiszáradt a szemed körüli bőr? Vesd be ezt az antioxidánsokkal teli krémet, ami teljes mértékben illatmentes, így nem fog irritálni. A Colo magyar naturkozmetikum márka, amit jó ideje használunk, tesztelünk és bátran ajánljuk neked, vagy barátnőnek is, ha esetleg már a karácsonyi ajándékokon is gondolkodsz.

HARANGVÖLGYI EYE CARE NIGHT ÉJSZAKAI SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Ha szereted azokat a kozmetikumokat, amelyek egy éjszaka leforgása alatt újjávarázsolnak, akkor ezt a terméket neked találták ki. Ez egy igazi tartalmas, olajokban gazdag krém, amely ennek ellenére mégis jól beszívódik, de azért nem árt, ha hagyod dolgozni, amíg te pihensz. Egy forradalmi újdonság – ezt is mondhatnánk róla, ha nem a Harangvölgyiről lenne szó. Ez a magyar prémium márka ugyanis szinte minden termékébe hoz valami egészen újat, saját fejlesztést! Ha egy igazán jó és tartalmas krémet keresel, akkor ne keresd tovább, megtaláltad.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *