LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Szívességet tett neked, hogy elment…

Share

Tudom, hogy vannak napok, amikor magányosnak és szomorúnak érzed magad. Amikor annyira hiányzik, hogy magadat kezded okolni a szakítás miatt. Amikor a vele töltött napokra gondolva az a kérdés jár a fejedben, hogy hogyan alakulhatott minden ilyen rosszul.

Ami történt, megtörtént. Tulajdonképpen szívességet tett neked, hogy elment. Egyoldalú döntést hozott, fel sem merült benne, hogy tisztelettel, felnőtt módjára beszélje meg veled a dolgot. Egy másodperc törtrésze alatt döntött a jövődről. Őszintén szólva, egy gyáva alak volt, aki meg sem érdemelt téged.

Voltak hullámhegyek és -völgyek a kapcsolatotokban, de valahogy mindig megoldottátok. A veszekedés után hamar elvonultak a viharfelhők, és kisütött a nap. Úgy tűnt, minden jól alakul, egészen addig a napig, amíg…

Tudod.

HELYETTED is meghozott egy nagyon fontos döntést. És nem kért bocsánatot emiatt. Nem is fog. Emlékezz erre! Emlékezz, mekkora sebeket ejtett rajtad az érzéketlenségével. Emlékezz a szorongásra, az átverés keserű ízére.

Tudom, még mindig vannak olyan éjszakák, amikor éberen várod, hogy írjon, és még a hajnali nap első sugaránál is csak rá gondolsz. De jusson eszedbe: az a sok könny, amit érte hullajtottál, meg sem érte!

Nem ő az igazi számodra.

Nem olyan ember, aki megbecsüli a szerelmed. Nem olyan, aki látja benned az értéket. Nem olyan, aki támogat téged, és kitart melletted. Nem olyan ember, aki vigyázna rád a nehéz időkben, akiben megbízhatnál, aki alkalmas arra, hogy felnevelje a közös gyermeketeket.

De tudod, mit?

Sok mindent tanított neked. Megmutatta, a határok fontosságát, hogy valójában mennyire erős vagy, és felnyitotta a szemed azokra a bizonyos jelekre, amelyeket nem akartál észrevenni. Megtanított rá, hogy történjék bármi, te mindig ott vagy önmagadnak.

Sosem leszel egyedül.

Mert az az ember, aki a legjobban szeret és legjobban becsül, mindig veled lesz: saját magad. Büszke vagyok rád azért a fejlődésért, amin végigmentél. Büszke vagyok rád, hogy gondoskodtál magadról és önszeretetet tanúsítottál a legnagyobb fájdalom közepette.

Büszke vagyok rád, mert bebizonyítottad, mennyire erős vagy!

Tele vagy fénnyel, kedvességgel, varázslattal. A szeretet sugárzik belőled, lélegzetelállítóan könnyed és őszinte vagy. Aki ezt meglátja és értékeli is benned, na, ő lesz a tökéletes férfi, a nagy ő számodra.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *