LOADING

Type to search

Ajánlom Élem Inspiráció Karácsony

7+1 ajándékötlet magyar tervezőktől, aminek minden nő örül! (Tényleg!)

Share

A magyar tervezők szebbnél-szebb darabjait válogattuk most össze, és a végén egy olyan bónusz ötletet is adunk, amelynek minden nő garantáltan örülne.

Akár kedvesedet, akár valamelyik családtagodat vagy barátodat lepnéd meg karácsonyra, a következő ajándékötletekkel nem lőhetsz mellé.

Övtáska

Az övtáska egy nagyon hasznos kiegészítő, amelyben kényelmesen elférnek a legszükségesebb dolgok. Pap Heni sportosan elegáns övtáskáiban remekül egyesül a praktikum és a játékosság, és ez az a tulajdnonsága, amely miatt mi is annyira szeretjük.

Pénztárca

Szerencsés Gabó minden darabja letisztult és eredeti. Kedvenc anyaga a bőr, ebből készült táskáit és pénztárcáit a modern és igényes nőknek készíti, akik a hétköznapokban az időtálló, ugyanakkor rafinált kiegészítőket részesítik előnyben.

Magyar Design Ékszer

Minden nő vágyik arra, hogy legalább egy EVA REMENYI ékszere legyen, amelyek egytől-egyig csupa látványos darabok, és amelyekkel a tervező azokat a bátor nőket ünnepli, akik egyediségre törekszenek. A karakteres darabokban visszaköszön a természet, és különlegességüket az érdes felületek adják valamint az, hogy minden darabban egyszerre van jelen a hagyományos ötvösművészet és a modern technika.

Menő bullet journal vagy határidőnapló

Állandóan jegyzetelőknek, mindent felíróknak és firkálóknak készülnek a Dot for You csodálatos papírtermékei. A minimalista határidőnapolók, jegyzetfüzetek, noteszek és felírótömbök mind a magyar papírművészet és a design nagyszerűségét fejezi ki. Szépséges és szükséges kellékei női táskáknak és az olyan háztartásoknak, ahol mindig van mit felírni vagy leírni.

Transzformer táska

Egy táskából akár négyféle táska is lehet, hiszen a patentok segítségével kedvünkre átalakíthatjuk őket, így bármilyen alkalomhoz és napszakhoz tökéletesen illeszkednek. Akár vásárolni, akár randira vagy edzésre megyünk az Édertáska transzformertáskái minden célra megfelelnek és még fantasztikusan is mutatnak, mert egyszerre elegánsak és vagányak.

Selyemsál

Borody Krisztina kézzel festett selyemsáljai és selyemből készült ékszerei csodálatos alkotások, amelyek utat találnak minden nő lelkéhez. A hihetetlenül finom és puha anyagok gyönyörű színekben pompáznak és egy jól megválasztott silk & more kendő bármely öltözékhez remek kiegészítő lehet.

Stílustanácsadás

A Yurkov Stílus Akadémia idén is többféle ajándékcsomaggal készül. Az arany, ezüst és bronzcsomagok különféle árkategóriákban kaphatók és jobbnál-jobb lehetőségeket kínálnak, hogy mindig stílusosak és divatosak legyünk. Ha pedig valaki nem tudna választani, akkor nyugodtan lepje meg kedvesét egy gardróbrendezéssel, egy közös vásárlással vagy akár egy személyre szabott stíluskonzultációval.

Variálható öv és karkötő

Az Enemy in the Wardrobe két magyar tervezője Erika és Tina legfontosabb küldetésüknek tekintik, hogy a nők olyan ruhákat tudjanak hordani, amelyek tökéletes passzolnak egyéniségükhöz, kényelmesek és jól variálhatók. Ezekhez a darabokhoz találták ki a szintén variálható öveket és karkötőket (és egyéb kiegészítőket), amelyekkel minden öltözéket feldobhatunk. A fantasztikus színekben kapható kiegészítőkkel aztán hosszú évekig kedvünkre játszhatunk és úgy kombinálhatjuk őket egymással, ahogy aznapi ruhánk vagy hangulatunk tartja.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *