LOADING

Type to search

Családozom Ez+az Karácsony

6+1 ajándékötlet tanároknak (mert idén valami különlegeset szeretnénk adni)

Share

Nem lehetünk elég hálásak a gyermekeinket tanító pedagógusoknak, ezért összeválogattuk, hogy karácsonyra mi milyen ajándékokkal lepnénk meg őket.

A Spirit&Home kézzel készült karácsonyi gyertyái

A Spirit & Home gyertyáit online is megveheted!

A Spirit&Home egy magyar gyertyamanufaktúra, így hazai vállalkozót támogatsz, ha az ő termékeiket választod. Különleges parfümgyertyáikat kézzel készítik, és hét izgalmas téli illat közül választhatsz. Mindegyik karácsonyi illattal tölti meg a teret!

Bazsalikomos kert különleges teái

Bazsaikomos Kert Facebook oldala

A Bazsalikomos Kert háziasszonya, Beh Mariann idén még tovább tökéletesítette karácsonyi teáját, amely az almának, a fahéjnak, a rózsaborsnak és a mennyei édesnarancs illóolajnak köszönhetően isteni finom és szuper ajándék lehet kedvenc tanárainknak.

Róth Anikó határidőnapló

A magyar grafikus kedves határidőnaplóit mindenki örömmel használja, mert praktikus és mindig jó kedvre derít.

Bomo Art tolltartó

bomoart.hu

A Bomo Art igényes vászonből és bőrből készült kigördíthető tolltartójában minden ceruzának és tollnak méltó helye lesz. Időtálló ajándék, amellyel kifejezhetjük megbecsülésünket és szeretetünket.

Marbushka receptönyv

marbushka.hu

Szuper receptekkel lephetjük meg az ajándékozottat, aki a könyv segítségével egy igazi kávéházi hangulatot varázsolhat otthonában.

Raku Kerámiatál

rakumuveszet.hu

A Raku egy stílus, amelyben a keleti filozófia és szellemiség jelenik meg. A japán teaszertartásokból alakult ki, amelyet a művészek az elmélyülés és a pillanatnyi nyugalom élvezetére alkotják meg. M. Szabó Anikó kerámiai nyers szépségükkel életre keltik a teret és mindegyik otthon ragyogó díszeivé válnak.

Kimmidoll jegyzetfüzet

kimmidoll.hu

Egy jegyzetfüzet mindig jó ajándék. Egy olyan jegyzetfüzet, amelyik gyönyörű és inspiráló pedig maga a tökéletes ajándék.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *