LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció Karácsony

Amit a barátnőd *valójában* szeretne karácsonyra

Share

Férfiként sokan bajban vannak a karácsonyi ajándékokkal – főleg, ha a barátnőjüket szeretnék meglepni valamivel. Vannak, akik a tökéletességre törekednek, ám mellélőnek, mások már meg sem próbálnak erőfeszítéseket tenni, mert azt hiszik, nem lehet megfelelni a nőnek. Ez vajon tényleg igaz? Mit akar valójában a barátnőd karácsonyra?

Sokszor nem az számít, mit kap, egyszerűen tudni akarja, hogy nem az utolsó pillanatban emeltél le egy véletlenszerű terméket a polcról. A nő mindig érzi, melyik ajándékot választották ki számára nagy gonddal, és melyiket vették kutyafuttában.

Látni akarja, hogy erőfeszítéseket tettél érte.

Talán fogalmad sincs, mivel lepd meg, és ez is rendben van. De ha az a célod, hogy vásárolsz egy ajándékkártyát és beteszed egy „szeretlek” feliratú borítékba, inkább gondolkodj még egy kicsit.

Vehetsz neki egy üveggel a kedvenc borából, egy finom, kézműves csokoládét egy kézzel készített kártyával. De szervezhetsz neki valamilyen programot is, például egy vacsorát gyertyafényben a konyhátokban, vagy egy romantikus estét kettesben, rózsaszirmokkal. (Mindkét alkalomhoz tökéletesen illik a csoki és a bor.)

Ha egy ruhával szeretnéd meglepni, ahhoz is jöhet némi körítés. Amikor átadod, nézz a szemébe, és mondd neki: „Alig várom, hogy ebben lássalak.” Vagy: „Azt gondoltam, gyönyörűen állna rajtad.” A nők szeretnek tetszeni a párjuknak.

A barátnőd azt akarja, hogy gyönyörűnek lásd őt. Ez egy aduász! Mondd el neki, mennyire kedves, csinos, és még szexibb lesz a ruhában, amit vettél neki. (Ez az ékszernél is jól működik.)

A másik dolog, amit érdemes tudnod: a nők egy része szereti a meglepetéseket. A barátnőd is? Szuper! Akkor vedd kézbe az irányítást, és tervezz neki egy olyan meglepetést, amitől leesik az álla. Valami olyasmit, amire abszolút nem számít tőled.

Sokszor tényleg nem az a lényeg, mit kap, hanem hogy lássa, szívből adtad. A barátnőd az a személy akar lenni, akire először gondolsz karácsonykor. Látni akarja az izgalmat a szemedben, amikor átadod neki az ajándékot.

Tudni szeretné, hogy az ő boldogsága téged is boldoggá tesz.

Mert ugyanezt érzi irántad.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *