LOADING

Type to search

Karácsony

Az egyetlen ajándék, amit idén karácsonyra szeretnék az 365 nap boldogság

Share

Emlékszem régről, ahogy karácsonyra készítettem a hosszú listákat, abszurd dolgokkal, amelyekről álmodoztam. Aztán ahogy öregedtem a lista egyre kisebb lett. Most már tudom, hogy mit szeretnék igazából…

Úgy gondolom, hogy a kor előrehaladtával az élet kezd úgy feltölteni, hogy az anyagi javak nem lesznek feltételenül szükségesk. Minek még egy tévé, vagy egy új ruha, esetleg telefon?

Nincs szükségem egy becsomagolt ajándékra, hogy a szívem szárnyaljon. Csak egy érzésre van szükségem: csak a végtelen boldogságot szeretném érezni. 2021-ben még jobban, mint eddig!

Persze ez nehéz lesz idén karácsonykor, mert az igazi boldogság nem a tökéletes becsomagolt dobozban lapul, vagy egy sikkes ajándékzacskóban. Ezt senki sem ajándékozhatja oda nekem. Magunknak kell a boldogságot megadni, és az is kell, hogy tárt karokkal fogadjuk azt.

A boldogság elnyerése ebben az ünnepi időszakban a leginkább arról szól, hogy hogyan vegyük észre a körülöttünk lévő dolgokat, hogyan változtassuk valami jóvá.

Az idei ünnep arról szól, hogy örömet szerezzünk a pénzügyi instabilitás ellenére. Hogy mosolyogjunk akkor is, amikor fáj a szívünk, mert az élet fordulatai elszomorítanak, de egyben erősebbé is tesznek.

Az idei ünnep arról szól, hogy élvezzük ki a kis pillanatokat, a nagyobbakat és mindig találjunk valami örömet.

Idén karácsonykor azt akarom érezni, hogy minden boldog nap után jöjjön még egy boldog nap, és ez az ünnepi szezon után is maradjon meg.

A „listám” nem tartalmaz mást, csak azt, hogy legyek boldog. Azok az emberek, akik ismernek, azok tudják, hogy hogyan melengessék meg a szívemet 2021-ben is. Ők tudják, hogy mitől fogok mosolyogni, és azt is tudják, hogy nagyra értékelem a közös pillanatokat, és nem érdekel, hogy mi kerül az ajándékdobozba, mert nem ez a lényeg.

Mert karácsonykor csak a boldogságot szeretném, bárhogy is legyen idén.

Nagyon sok mindent kérhettem volna ebben az évben. Szeretetet, büszkeséget, egy új iPhone-t egy ajándékkártyát. Kérhettem volna pénzt, vagy azt, hogy valaki vegye meg a kedvenc csokimat, de egyikre sem vágyik a szívem. Mivel sok ünnepi szezont láttam már és a legemlékezetesebbek voltak a legboldogabbak is. Idén azt szeretném ha a 2020-as ünnep is boldog és emlékezetes lenne, amit aztán követne még 365 nap boldogság.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *