LOADING

Type to search

Ajánlom Inspiráció Karácsony

Van 10 ötletünk, hogy mit vegyél karácsonyra a kávéfüggő barátodnak!

Share

Imádjuk a kávét, és imádunk mindent, ami kávéval kapcsolatos. Így aztán összeválogattunk néhány dolgot, aminek a hozzánk hasonló kávérajongók is biztosan örülnének, ha véletlenül meglátnák a fa alatt.

Íme idei válogatásunk, amellyel reméljük Nektek is adhatunk néhány klassz ötletet:

Ékszer

Gubanc Ékszer Facebook oldala

Nagy örömet szerezhetünk kávéimádó barátainknak és családtagjainknak ezekkel a kedves ékszerekkel. Ez egy olyan ajándék lehet, amelyekkel bármikor felidézhetitek a közös élményeket és nagy beszélgetéseket.

Illatgyertya:

Spirit&Home

A Spirit & Home minden illatgyertyája egycsapásra fantasztikus hangulatot varázsol otthonunkba, ezért bárkinek is ajándékozzuk biztosan imádni fogja. Ha pedig éppen egy kávimádónak szeretnénk örömet szerezni, akkor melegen ajánljuk a But first, coffee illatgyertyát, amelytől garantált a hamisítatlan és zamatos kávéillat.

Szakállolaj:

africanspa.hu

Az African Spa szakállápoló termékek természetes összetevőkből készülnek a legigényesebb férfiak számára. A reggeli kávé mellé tökéletes kísérő a valódi pörökölt kávé aromáját tartalmazó zamatos kávéillatú Coffee olaj, amely a szőlőmag, jojoba és avokadóolajnak köszönhetően selymessé teszi a az arcszőrzetet.

Menő pulóver

Phlegmatic.hu

Ezek a viccesebbnél viccesebb pulcsik és pólók remek ajándékok lehetnek azoknak, akik szeretik a szarkasztikus humort.

Kávéscsésze

Skanditrend.hu

A Skandi Trend dán csészéiből és bögréiből egész évben különleges élmény kávé inni. Évek óta nagy kedvenceink ezek a csodálatos csészék és bögrék, amelyek nem csak fagyos kezeinket melegítik fel, de lelkünket is.

Parfüm

Az egyik magyar “Orr”, Zólyomi Zsolt üzletében csupa különleges illatot találhatunk, amelyek között ideális ajándék bújik a kávé szerelmeseinek is. A Vanille Café parfümmel bárki elmerülhet a kávé világában és egész nap élvezheti a kávé fantasztikus aromáját.

Kozmetikum

natics.hu

Melyik nő ne örülne a Natics koffeint és hyaluronsavat tartalmazó szérumának, amellyel búcsút mondhat végre a sötét karikáknak és a vízhiányos bőrnek. Minden cseppje csupa energia és frissesség, amely értékes összetevőkkel látja el a fáradt bőrt. Reggelente nem is kell ennél több: egy csésze kávé nekünk és egy finom, pezsdítő ápolás a bőrünknek.

Levendulás kávé:

lavendertihany.hu

Egy igazi különlegesség a Lavender Tihany levendulás kávéja, amellyel egyszerre két szenvedélynek is hódolhatunk: a levendulának és a kávénak. Kivételes zamatát a valódi tihanyi levendulaolajjal pörkölt 100%-os arabica kávénak köszönheti, amelytől a kávé egészen egyedi lesz.

Poszter

Judy Poster Facebook oldala

Remek lakásdekorációkat találtunk kávéimádóknak Judy Poster poszterei és képeslapjai között, amelyek elengedhetetlen kellékei egy vérbeli kávérajongók otthonának.

Könyv

Kohei Matsuno és Ryan Soeder Szeretem a kávét című könyvéből mindent megtanulhatunk, amit az otthoni kávékészítésről tudni kell. A könyvhöz tartozó három stencillel pedig bárki könnyedén latte art művész lehet.

Kérjük szépen mindegyiket!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *