LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Inspiráció Karácsony

Ezekkel lepd meg a zero waste fanatikus barátaidat

Share

Nem is gondolnánk, hogy milyen sokféle ajándékkal lehet meglepni környezettudatos barátainkat és családtagjainkat.

Akinek fontos a környezetünk védelme az karácsonykor sem tesz kivételt és szerencsére ezeket a környezettudatos ajándékokat nem is olyan nehéz megtalálni.

Once upon a time testápoló

lush.com

A Lush pucér testápolói remek ajándék lehet azoknak a szeretteinknek, akiknek nem csak bőrük selymessége fontos, hanem a környezet megóvása is. Finom citromos illatával és lágy krémességével úgy elbűvöli, hogy utána már soha nem lesz képes lemondani róla.

Tóth Andi: Dobd ki a szemetest c. könyv

Andi praktikus és gyakorlatias könyvével kezdők és haladók is remek ötleteket kapnak, és a mindennapi élet területein lépésről lépésre tanulhatjuk meg, hogyan tudunk egyre kevesebb hulladékot termelni. A könyv olyan útmutatót ad, amelynek segítségével bárki, akit érdekel a téma és szeretne egy kicsit többet tenni, könnyen tud változtatni életmódján.

Bogbag zsákok vásárláshoz

A zero waste életmód egyik legfontosabb elemei a kis szütyők, amelyekkel egy magára valamit is adó környezettudatos ember már el sem indul vásárolni. Ezért ezekből soha nem elég, és nagyon jól jönnek a piacon, a pékségben vagy a közértben.

Cibibee méhviaszos kendők

A méhviaszos kendők segítségével teljesen kiűzhetjük háztartásunkból az alufóliát és a folpackot, ezért akinek fontos, hogy ne termeljen ilyen teljesen felesleges hulladékot, az biztosan nagyon fog örülni neki. Csomagolhatunk bele sajtot, lefedhetünk vele tálat és edényt, tehetünk bele gyümölcsöt vagy zöldséget, és abban egészen biztosak lehetünk, hogy a méhviasznak hála minden friss marad.

Sugarpeas zero waste ajándékcsomagok

Úgy állították össze ezeket az ajándékcsomagokat, hogy minden benne legyen, amelyek egy környezettudatos háztartásban első körben szükségesek. Több féle csomag közül is választhatunk attól függően, hogy mit szeretnénk bele: uzsonnás tasakot, arctisztító korongot, mosózsákot, szalvétát, stb…

Plants are friends táska

Letisztult és minimalista dizájnjával ezek a bevásárlótáskák tökéletesen megtestesítenek mindent, ami a zero waste életmód. Jó minőségüknek köszönhetően időtlenek és elnyűhetetlenek és bárhová használhatjuk őket: edzésre, vásárlásra, könyvtárba. Ha bekoszolódnának, akkor pedig csak egyszerűen berakjuk őket a mosógépbe.

Ez is érdekelhet, vagy küldd át neki ezt a cikket:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *