LOADING

Type to search

Karácsony Rácsodálkozom

6 dolog, amit azért csinálsz, mert téged teljesen hidegen hagy az ünnepi szezon…

Share

Sok ember szereti az ünnepi szezont, sokak egészen a megszállottjai. És vannak köztük olyanok, akik csak remélik, hogy minél előbb vége lesz.

Utóbbiak azok, akik csak megpróbálják átvészelni a decembert. Nem mindenki szereti ezt az időszakot, és nem mindenki vágyik az ünnepi szezonra, néhányan csak megpróbálják túlélni és remélni, hogy gyorsan véget ér.

Néhány olyan dolgot hoztunk, amit azok az emberek csinálnak, akik nem szeretik az ünnepeket.

#1 Visszavonulnak minden eseménytől

Te vagy az az ember, aki nem megy el sosem a karácsonyi bulira? Nem húzol csúnya pulcsit, amikor szezonja van? Néhány ember számára ezek az események olyanok, mint egy utált házimunka. Némelyik ember inkább ezeket kihagyja, és messziről elkerüli.

#2 Sok mindent túlkompenzálnak

Néhányan utálják az ünnepeket, de mégis igyekeznek másokat boldoggá tenni és minden pénzünket mások ajándékaira fordítják. Szinte megőrülnek, mert mindenki mást boldoggá akarnak tenni. Még akkor is próbálnak pozitívak lenni mások előtt, még ha csendesen bele is halnak belül.

#3 Ilyenkor nem áll távol tőlük a depresszió

Néhányan szezonális depresszión mennek keresztül az ünnepek környékén, és ez csak fokozódik ahogy jön a karácsony. Többnyire szomorúnak érzik magukat, és küzdenek azért, hogy önmaguk legyenek. Többet alszanak, és nehezen tudják tartani a kapcsolatot a szeretteikkel is. Ha véget ér a december, utána jobban érzik magukat.

#4 Képtelenek összpontosítani

Annyi minden történik az ünnepi szezonban, és annyi a tennivaló, hogy nehéz ilyenkor számukra az összpontosítás, és az élet zavartalan folytatása. A munka nehezebbnek tűnik, és az egyszerű feladatok elvégzése tovább tart. Órákba telik mire megválasznak egy üzenetet, és sokszor elvesztik a gondolatmenetüket. Légy ilyenkor türelmes velük, ha véget érnek az ünnepek utána régi önmaguk lesznek.

#5 Sok pénzt költenek

Néhányan az ünnepek közeledtével, inkább több pénzt költenek, csak hogy kontrolállják az ünnepeket. Lehet hogy olyan dolgokat vásárolnak, amikre nincs is szükségük, de csak azért csinálják, hogy könnyítsenek a dolgaikon.

#6 Sokszor önkénteskedik

Ez egyáltalán nem rossz dolog, sőt! Az ünnepek számukra inkább arról szól, hogy segítsenek másoknak. Jót cselekednek, amelyek mások javát szolgálják, mert ez segít nekik abban, hogy jobban érezzék magukat, amikor már kezdi őket legyőzni az ünnepi depresszió.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *