LOADING

Type to search

Élem Ez+az Fashion Inspiráció Karácsony Uncategorized

Mit vegyünk karácsonyra az utazásmániásnak, aki alig várja, hogy újra övé legyen a világ?

Share

Sokan már alig várják, hogy újra utazhassanak. Ha ezek közül bármelyikkel meglepjük őket, tuti nagy lesz a boldogság.

Az idei év sokak számára valószínűleg nem a nagy utazások éve volt, ezért már mi is nagyon várjuk, hogy újra világot lássunk. De addig is nézzük, hogy melyek azok az ajándékok, amelyek legalább gondolatban távoli tájakra repítenek bennünket vagy amelyeknek jó hasznát vehetjük, ha egyszer végre újra útnak indulunk.

Kaparós térkép:

beststuff.hu

Több fajta kaparós térkép közül választhatjuk ki a leginkább tetszőt, amellyel simán nyomon tudjuk követni utazásainkat, de új úticélokat is megjelölhetünk, így lélekben is készülhetünk következő utazásainkra.

Avon Summer White Bali parfüm:

avon.hu

Egyenesen a trópusi Bali szigetére repülhetünk az Avon legújabb parfümjével. A gránátalma, a frangipáni és egy leheletnyi pézsma egzotikus illata gondolatban máris valamelyik fehérhomokos tengerpartra repít, ahol képzeletben megmártózhatunk a türkízkéken csillogó tengerben.

Lush szájfrissítő:

lush.hu

Mindenhová magunkkal vihetjük ezeket az istenien mentolos és frissítő kis tablettákat. Összetevőinek köszönhetően egyszerre csiklandoz és hűsít, és azonnal friss leheletet biztosít. A fogmosást persze nem helyettesíti, de bárhol és bármilyen helyzetben friss és tiszta leheletet biztosít.

Tenshibag neszeszer:

tenshibag.hu

Ezekkel a csinos és kisebb és nagyobb méretben is kapható neszeszerekkel élmény együtt utazni, mert utazásnál pompásan lehet rendszerezni bennük a sminkcuccokat, illetve a tisztálkodószereket. Könnyen tisztántartható és vízhatlan anyagból készülnek, ezért akkor sem történik katasztrófa, ha egy hosszú utazás alatt valamelyik flakon kifolyna.

Travelin társasjáték:

reflexshop.hu

Szórakoztató és humoros játék, amellyel otthonról barangolhatjuk be egész Európát. A játék segítségével újra élhetjük azokat a lehetetlen élményeket, amelyek ugyan akkor sok nehézséget és izgalmat okoznak, de utólag bevonulnak a családi történelemkönyvbe és nevetve idézzük fel újra meg újra.

Könyv:

Ez a könyv nem csak egy egyszerű utazás története. Az író gondolatait olvasva a főszereplővel együtt nem csak végigéljük a Pacifikus Túraövény mind az 1100 km-ét, hanem egy belső utazáson is részt veszünk. Cheryl történével csodálatos helyeket járhatunk be és közben mi is erőt és bátorságot meríthetünk, ami most mindenkinek jól jön ebben a bizonytalan helyzetben.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *