LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Karácsony Kipróbáltuk Lakom

Végre! Megérkezett a Spirit&Home karácsonyi gyertyakollekciója!

Share

A folyamatosan megvásárolható illatok mellett a nemrégiben alapított magyar márka végre megörvendeztet bennünket a téli, hovatovább karácsonyi illatkollekciójával, amely nem csak a szaglóérzékünket, de a szemünket is gyönyörködteti, hiszen az újrahasznosítható csomagolás ezúttal is igazán bájosra sikerült! Válogassatok ti is az ünnepi parfümgyertyák közül!

A téli kollekciót ünnepi filmek, hagyományosan a karácsonyi időszakhoz köthető figurák, színek és minták inspirálták, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá, illetve a lakásába legjobban passzoló változatot – hiszen egy szép gyertya nem csupán a lélek gyógyítója, de a szoba dísze is lehet.

Igazából szerelem rajongóknak kötelező!

A Spirit&Home parfümgyertyák 45-50 óra égési idővel rendelkeznek, ajánlott őket egyhuzamban maximum 4-5 órát égetni, de így könnyen kiszámolhatjuk, hogy bizony, jó néhány alkalomra elegendő egy ilyen gyertya.

A minőségi üvegpoharak, amelyekbe a gyertyát töltik, könnyedén elmoshatóak, ezáltal pedig újra felhasználhatóak: a második életüket eltölthetik akár pozsgás növények “kaspóiként”, vagy mivel fémtetővel érkezik, akár apróságokat is tárolhatsz benne – használd arra, amire csak szeretnéd!

A gyertyák megjelenésükben is egyediek, ugyanis a címkéken látható rajzok kimondottan a márka elképzelései alapján kerültek megtervezésre, ilyen édes illusztrációkkal biztosan nem találkozol máshol.

Legyen szó édes, süteményeket idéző, meleg, fűszeres aromákról, vagy tiszta, átható fenyőillatról, a kollekció darabjai közt mindenki megtalálja a számára legkedvesebb illatot!

Ha nem csupán magadat szeretnéd megörvendeztetni egy szépséges gyertyával, másokat is szeretnél meglepni vele, válassz a karácsonyi csomagok közül, amelyek három különböző illatot tartalmaznak és már kész csomagolásban érkeznek, így nincs más dolgod, mint átadni és végigkövetni a bontogatás izgalmát!

Karácsonyi Gyertya Kollekció Vol. 1
Karácsonyi Gyertya Kollekció Vol. 2

Még nem késő ünnepi hangulatot varázsolni az otthonodba, szerezd be hozzá a karácsonyi gyertyákat, élvezd a lángjuk melletti feltöltődést és hagyd, hogy körülöleljen az illatuk!

A Spirit&Home karácsonyi gyertyáit ezen a linken tudjátok megvásárolni: TÉLI ILLATOK

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *