LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Hahó, karácsony imádók! Kifejezetten karácsonyi csomagolású újdonságokat és dobozokat hoztunk nektek!

Share

Bizony, nem árt, ha egy kozmetikum nem csupán ünnepi illatot áraszt, nagyon sokat hozzá tud adni az élményhez, ha kimondottan karácsonyi köntösbe van bújtatva, főleg, ha esetleg ajándékba szánjuk. Most hat olyan terméket hoztunk nektek, ami nem is lehetne karácsonyibb!

AVON CSOKITRÜFFEL HABFÜRDŐ ÉS TUSFÜRDŐ

Kedves kis ajándék, hiszen ki ne szeretné a csokit? De ha az első ajándékot magadnak választanád, akkor is ajánljuk!

LAVENDER TIHANY 3 + 1 AJÁNDÉK KÉZKRÉM

Praktikus, táskabarát, mindig kell. Egy hatásosan hidratáló és finom illatú kézkrémmel sosem lövünk mellé, pláne nem egy különleges válogatással! Magadnak pedig kiválaszthatod negyedik darabként a kedvencedet.

AFRICAN SPA KARÁCSONYI DÍSZDOBOZOS CSOMAG

Gondoljunk egy percre a család férfitagjaira is és válogassunk össze nekik egy igazán rájuk szabott csomagot elegáns fadobozban, minőségi szakáll- és testápolási termékekből!

MARINA MIRACLE AJÁNDÉKCSOMAG MINDEN BŐRTÍPUSRA

Ez a csodálatos, elegáns és kortalan dobozka számos skandináv szépségápolási trükköt rejt magában, amiket ha rendszeresen alkalmazol, egészségessé varázsolhatod a bőröd. A szett minden bőrtípuson jól működik és a márka legnépszerűbb termékeit vonultatja fel.

MAGISTER PRODUCTS WINTER SPICES COLLECTION

A Magister idén is többféle karácsonyi boxot állított össze nekünk, a kedvencünk ebben a szezonban a fűszeres illatokat tartalmazó, kényeztető csomag lett, ami nem hiányozhat egyetlen karácsonyimádó fürdőszobájából sem.

SPIRIT & HOME KARÁCSONYI GYERTYA KOLLEKCIÓ VOL. 2

Egy szépséges és isteni illatú gyertyaválogatással sem igazán lehet mellélőni, 2020-ban talán nincs is olyan emberi lény, aki ne szeretne gyertyát égetni akár ősszel, akár télen. De jól vigyázz, ha kibontod, magadnak is akarsz majd egy ilyen triót!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *