LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Fűszerezd meg! Karácsony illatú termékek a fürdőszobádba!

Share

A téli időszakban talán az a legjobb, hogy számos meleg, fűszeres illatot árasztó termékkel vehetjük körül magunkat, amik egész napra beburkolnak bennünket és átmelegítik testünket-lelkünket. Szuper krémek, kényeztető habfürdők, szépséges gyertyák várnak rád ezen a listán!

AVON PURE DELIGHT ÁFONYA ÉS NARANCS HABFÜRDŐ

Az Avon mindig isteni finomságokkal készül számunkra az ünnepi időszakban, idén sincs ez másként, most egy vérbeli téli illatkombináció jegyei köszönnek vissza ebben a habfürdőben.

COLO CSOKIS TESTVAJ NARANCCSAL

Narancsból nem lehet elég, csokival kombinálva pedig tudjuk , mennyire jól működik forró italként, vagy süteményként – mért ne kennénk hát magunkra ezt a finom aromát, ráadásul egy igencsak hatékonyan hidratáló testvaj formájában?!

REFANTÁZIA ANTISTRESS TUSFÜRDŐ NARANCSOLAJJAL

Bármennyire is szeretjük, a Karácsony elképesztően stresszes időszak, akár a családi életet, akár a munkahelyi tempót vesszük alapul. Ezért nagyon fontos, hogy legyen időd ellazítani magad és tudatosítanod, hogy nem szabad túlhajtanod magad. Erre lehet egy jó megoldás esténként egy terápiás hatású fürdő, amivel nyugodtabban készülhetsz fel a következő napra.

SPIRIT AND HOME CANDLE BABY IT’S COLD OUTSIDE PARFÜMGYERTYAEngedd, hogy a narancs és a fahéj együttese belengje lakásodat és messze száműzze a rossz kedvedet! Ajándékötletnek sem utolsó, főleg pingvinimádóknak!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *