LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Az év a végéhez közeledik és talán ideje beismerned, hogy ennek a kapcsolatnak már nincs jövője

Share

Ne szaladj utána. Hagyd abba a kezdeményezést. Ne próbálkozz. Állj meg, és kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e. Kérdezd meg magadtól: rendben van, hogy ilyen nehéz? Rendben van az a sok fájdalom és veszekedés?

Csak hagyd abba…

Hagyd abba a kifogások és magyarázatok keresését. Túl megértő vagy. Túlságosan vak. Ideje kinyitni a szemed, és meglátni a hazugságokat, az intő jeleket, a viszonzatlan erőfeszítéseket.

Idővel rájössz, hogy már régóta rossz előérzeted van vele kapcsolatban, csak nem akartad beismerni magadnak. Nem akartad elhinni.

A beismerés az első lépés…

Ennek a kapcsolatnak már nincs értelme. Már nincs jövője. Hagyd, hogy elenyésszen. Minél hamarabb törlöd ki őt az életedből, annál hamarabb kezdheted meg a gyógyulást.

Emlékezz, ki voltál nélküle. Emlékezz a terveidre, a céljaidra, a barátokra és a családodra. Emlékezz az álmaidra. Annyi, de annyi mindent szerettél volna még megvalósítani!

Gondolj arra, hogy az élet még előtted áll. Rengeteg lehetőséged van. Bármikor találkozhatsz azzal a személlyel, aki megérdemel téged.

Aki rényleg szeretni fog.

Aki hálás lesz azért, hogy az életed része lehet.

Tudom, most nehéz erre gondolni. Hiszen egy nehéz időszak vár rád. A megbocsátás és a felejtés nem könnyű, ám nem is lehetetlen. Valaki most is kint van a világban, és rád vár – gondolj erre.

A nagy találkozás is el fog jönni. Csak bízz a sorsban.

Nem kell megszervezned. Nem kell erőlködnöd. Csak hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy lennie kell. Itt az ideje az univerzumra bízni a munka legjavát, te pedig csak légy önmagaddal, tárd ki a szíved és élvezd az életed.

Ő jönni fog, amikor készen állsz.

A legváratlanabb pillanatban toppan majd be az életedbe. Akkor tudni fogod, hogy megérte… Megérte véget vetni annak a kapcsolatnak, amely már nem szolgált téged. Amelyből semmi örömöd nem származott.

És most végre itt van valaki, aki tényleg szeret.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *