LOADING

Type to search

Ajánlom Eszem-iszom Karácsony

Last minute gasztro ötletek Karácsonyra

Share

Ha szeretnéd feldobni különleges ízekkel az idei ünnepi lakomát, még nem késő házhoz rendelni a finomságokat! Vigyél színt a karácsonyi menübe és könnyítsd meg a saját dolgod, a plusz szabadidőt pedig töltsd a családoddal! Mutatjuk, honnan szerezheted be az ünnepi fogásokat, hozzávalókat!

A Sütiexpresszbolt az ünnepi időszakban is gondoskodik arról, hogy véletlenül se essen le a vércukorszinted! Budapest területén belül házhoz viszik a legfinomabb bejgliket és mézeskalácsokat, de a sütemény- és tortarendelés sem jelent akadályt! A házhozszállítás díjmentes! Az alábbi elérhetőségeken tudsz tőlük rendelni:

Weboldal: www.sutiexpresszbolt.hu

Telefonszám: +36/70-241-0888

Facebook: https://www.facebook.com/sutiexpresszbolt 

A Gourmet&Delicious kínálatában megtalálható nemzetközi Arany, Ezüst és Bronz érmes lekvárkülönlegességek egyenesen a vegyszermentes gazdaságból kerülnek az üvegekbe. Az ökologikus szemléletű gazdaságban több, mint 200 fajta zöldség, gyümölcs, chili és fűszernövény terem minden évben, mellette egy méhbarát és lepkebarát bemutatókert is található a gazdaság részeként. A prémium lekvárok, szószok, chutneyk és chili termékek lassan 5 éve gyűjti a rajongóit, így akár lehet, Te is találkoztál vele. Az alábbi elérhetőségeken tudsz tőlük rendelni:

www.gourmetanddelicious.hu

https://www.facebook.com/gourmetanddelicious/


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *