LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Téli depresszió ellen relax therapy – adj magadnak időt a feltöltődésre!

Share

Bár a Karácsony csodálatos az ünnepi hangulatával és szokásaival, sajnos nem mindenki viseli jól a borús, ködös, hideg téli heteket. Ha te is inkább a nyárimádók táborát erősíted és gyakran vagy rosszkedvű, fáradt és levert ezekben a hónapokban, ajánljuk, hogy tarts egy kis énidőt az alábbi termékek segítségével, amik segítenek átvészelni ezt az időszakot!

LAVENDER SHOP TIHANYI CITROMLIGET TUSFÜRDŐ

Ez az uniszex tusfürdő frissít, élénkít és újra lendületbe hoz, mellette pedig mesébe illően puha bőrt eredményez.

AVON THE AYURVEDA RITUAL SOOTHE AND BALANCE ARCMASZK

Nyugtasd meg fáradt bőröd, távolítsd el a szennyeződéseket és nézz örömmel a tükörbe, mert sokkal szebb, egységesebb arcot fogsz látni a maszk használata után!

LUSH THERAPY MASSZÁZSTÖMB

Igazi spa érzet egy apró kis segítővel – kézmelegre olvad, gazdagon hidratál és kellemes, masszírozó érzetet biztosít, miközben eloszlatod a bőrödön.

REFANTÁZIA GOJI BOGYÓ BÚRFESZESÍTŐ SZIVACSOS SZAPPAN

Ez a kis különlegesség irtó hasznos, hiszen egyszerre tisztít, gyengéden radíroz és még ápol is, ráadásul napi használat mellett hatékonyan küzd a narancsbőr kialakulása ellen is.

REFANTÁZIA GYAPOTVIRÁG ÉS MÉZ HIDRATÁLÓ TESTVAJ

Kövesd Kleopátra példáját és szépülj mézzel! Ő is biztosan extra kipihent volt egy-egy fürdőzés után. Te se maradj le, próbáld ki ezt a gazdagon ápoló testvajat és élvezd a sima bőrt.

SPIRIT & HOME BUT FIRST COFFEE ILLATGYERTYA

A relaxáció kötelező eleme egy gyertya égetése, de ha már a téli fáradtság elleni harcról beszélünk, akkor szerintünk ezúttal egy olyan darab a tökéletes választás, ami a kávé illatával tölti fel a lelked.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *