LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

6 jel, amikor rendben van, hogy a szakítás mellett döntesz

Share

Vannak alkalmak, amikor nem kell szabadkozni, hogy valami nem megy. Legyen szó barátságról, egy családtaggal való kapcsolatról, karrierről, vagy éppen a szerelmi kapcsolatodról. Ha váltani kell, akkor nincs mese!

#1 Amikor rájössz, hogy rossz irányba tartasz

Nem kell folytatnod azt, amit eddig csináltál, egyszerűen azért, mert elindultál egy úton. Megengedheted magadnak a véleményed, és azt is, hogy változol. Növekszel és fejlődsz. Ha bármikor arra van szükséged, hogy valahonnan és valaki mellől tovább állj, akkor bármikor megteheted, anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad.

#2 Amikor rájössz, hogy ez a kapcsolat nyomorulttá tett téged

Sosem lesz könnyű megvalósítanod a céljaidat. Minden karriernek vannak mélypontjai, ahogy egy kapcsolatnak is. Ha elkezded felismerni magadon a stresszt, akkor ne érezd azt, hogy kudarcot vallottál. Nem vagy rossz ember, hogy változtatni akarsz, hanem egyszerűen bölcs vagy, mert a változáshoz mindig fejlődésre van szükség, és ez most nálad eljött.

#3 Amikor rájössz, hogy egyáltalán nem ezt akartad

Lehet, hogy megpróbáltál egy rossz kapcsolatot működtetni, vagy megpróbáltál feljutni egy olyan karrierlétra tetejére, amelyre sosem akartál felmászni. Talán nem azt tetted, amit elvártak tőled. Talán megengedted a családodnak, és a barátaidnak, hogy irányítsanak, megengedted, hogy a társadalom mondja meg, hogy merre felé tarts. Akárhogy is van, most rájössz végre, hogy mit akarsz, és az teljesen más irány, mint ami felé eddig tartottál.

#4 Amikor már egy ideje fel akarod adni, de mások nem engedik

Nem kell olyan párkapcsolatért, karrierért, vagy barátságért küzdened, ami csak téged foglalkoztat. Nem kell ragaszkodnod valakihez, vagy valamihez, ami magától értetődik. A történelemnek nem kell megismételnie önmagát. Ha úgy érzed, hogy nem kell folytatnod, akkor fejezd be ezt a kapcsolatot. Elbúcsúzhatsz olyan emberektől, akiket egész életedben ismertél, és olyan helyzetektől, amiket egész életedben megéltél. Teljesen átírhatod a történelmet, nincs olyan szabály, ami szerint ezt nem lehet.

#5 Amikor minden egyes napon sírsz

Ha mindig zokogásban törsz ki, mert a párod nem tesz boldoggá, vagy sírsz, amikor hazaérsz a munkából, akkor el kell gondolkoznod a változtatáson. Nem kell nyomorultul érezned magad minden egyes nap. Először is újra kell értékelned a prioritásaidat, aztán felállni a változáshoz. Nem kell megszokni a régi rutinokat, mert ezek csak idegessé, feszültté tesznek. Változtass, és hamarosan eljön a felszabadító örömkönnyek időszaka is!

#6 Amikor a belsőd azt mondja neked, hogy ez a helyes döntés

Az agyad figyelmeztethet arra, hogy következményei lesznek, ha változtatsz. Lehet, hogy a szíved is arra figyelmeztet, hogy az emberek megítélhetnek, ha változtatsz. Ha azonban úgy érzed, hogy a legjobb döntés az, amit a belsőd mond számodra, akkor lépd meg. Hallgass a megérzéseidre, a belső hangodra, és arra, hogy mit súg neked a boldogságról. Az a fontos, hogy te boldog légy, a társadalom és más emberek nyomása ne nyomja el a belső hangodat!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *