LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ha ezeket a dolgokat megteszi egyáltalán nem érdekled…

Share

Tudom, hogy néha úgy tűnik csak idő kérdése és minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. De ez nincs így. Van néhány jel, amit ha időben észreveszel rá fogsz jönni, hogy csak az idődet pazarlod, és nem érdekled eléggé.

Nem válaszol az üzeneteidre

Most komolyan, nincs két perce, hogy bepötyögjön egy választ, vagy írjon valami kedveset, jelezve, hogy igen, vettem az üzenetedet? Ilyen egyszerűen nincs. Talán elfoglalt, és nem nézi a telefonját, de ha órák, napok telnek el, akkor egyértelmű: fütyül rád. Magasról. Vagy nem érdekled, vagy épp “ghosting” áldozata vagy és hamarosan amúgy is felszívódik.

A fontos pillanatokban nincs jelen

Szinte mindegy, hogy milyen friss a kapcsolat. Vannak olyan helyzetek amikor egyszerűen ott vagy amellett az ember mellett akivel együtt vagy. Ha. Együtt. Vagy. Ha beteg vagy, ha fontos dolog történik veled, nagynéni lettél (vagy nagybácsi) előléptettek stb.

Ha valakit érdekelsz részese akar lenni az életednek, veled szeretne örülni, vagy veled szeretni bánkódni, vigasztalni téged.

Csak a posztjaidra reagál

Kiposztoltál egy fotót, amin jól nézel ki és azonnal küldött egy forró üzenetet és látni akar? Szerintem te is tudod, hogy ez mire megy ki, ugye? Egyébként nem hallasz felőle hetekig? Van még kérdés, hogy mire tart téged?

Sem a születésnapodon sem más ünnepen nem köszönt fel

Két nappal a szülinapod után kaptál egy kommentet? Ennek ne örülj annyira, csak feldobta a FB és reagált rá. Ettől még nem fogtok az oltár elé vonulni. Akinek fontos vagy számon tartja a jeles napokat és igyekszik felköszönteni személyesen, vagy telefonon. Egy odaböffentett komment nem érdeklődés, és még csak nem is illendő.

Állandóan lemondja a megtervezett dolgokat

Igen ez előfordul bárkivel, hogy valami közbejön. De állandóan? Te meg mindig készülsz és várod? Persze. Ígérget, és kedves, aztán megint lemondja. Lássuk be, vagy folyamatosan elfoglalt és nincs kész egy kapcsolatra, vagy más van a képben, vagy egyáltalán nem érdekled. Egyik sem igazán jó verzió, ugye?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *