LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Mit hoz a csillagjegyeknek 2021 januárja?

Share

Gyorsan lessünk be a kulisszák mögé! Máris mondjuk hogy érzed magad az év kezdetén…

Kos

Ideges vagy. Rengeteg dolgot tervezel 2021-re és aggódsz, hogy mit fogsz tudni megvalósítani.

Bika

Nagyon optimistán tekintesz erre az évre, mert pontosan tudod, hogy varázsütésre nem fog semmi változni, de hiszel benne, hogy jól mennek majd a dolgaid.

Ikrek

Kicsit csalódott vagy, mert rengeteg terved volt, amit el kellett engedned az elmúlt hónapokban. Nem annyira érzed, hogy ismét nekilátsz a munkának. Inkább duzzognál még egy kicsit…

Rák

Eléggé unod, hogy folyton otthon kell ülnöd, és már minden filmet végignéztél. Kétségbe vagy esve, hogy meddig tart még a járvány.

Olvasd el ezt is:

Oroszlán

Tartasz a 2021-től, mert nem szereted a bizonytalanságot. Mások talán pozitívan állnak az új évhez, te nagyon félsz tőle.

Szűz

Izgatott vagy mint egy gyerek. Vajon mit tartogat az új év? Annyi lehetőség vár rád, hogy szinte alig bírsz magaddal! Elemedben vagy!

Mérleg

Reménykedsz. Nem tudod mit hoz a jövő, de elfáradtál egy életre a negatív gondolkodásban. Inkább pozitívan tekintesz az évre.

Skorpió

Eléggé fásult vagy. Nem hiszed, hogy megváltoznak a dolgok, sőt! Most úgy látod, jó sok nehézség vár rád (ránk) jövőre is.

Nyilas

Nem tudtad kipihenni magad az ünnepek alatt, sőt, fáradtabb vagy, mint valaha. Eleged van a stresszből és a drámából.

Bak

Nehezedre esik pozitívan szemlélni az évkezdést, mert nagyon nehéz volt 2020. Egyelőre annyira van kedved az egész évkezdéshez, mint egy foghúzáshoz.

Vízöntő

Általában van terved hónapokra előre, most viszont csak vegetálsz. Nincs se jó, se rossz kedved. Ne aggódj, hamarosan megjön az energiád!

Halak

Türelmetlen vagy az emberekkel, mert nagyon sok volt neked az előző év. Már magad mögött hagynád az egész tapasztalatot és haladnál tovább. Megértjük.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *