LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

4 szuper egészséges smoothie recept – ami valójában forró ital (imádni fogod!)

Share

Rengetegen kedvelik a smoothiekat, hiszen számtalan verzióban, gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből, növényi tejekkel, mindenki saját ízlésének megfelelően egy turmixgép segítségével gyorsan elkészíthető és fogyasztható egészséges, rapid reggeliként, vagy akár munkába is vihető.

Télen viszont szívesebben kortyolgatunk meleget, mint hideget, ha viszont nem akartok lemondani a szokásos energiabombátokról, próbáljátok ki a forró italként elkészített változatukat, de vigyázzatok, függőséget okozhatnak!

Almás pite, mézeskalács, körtés torta…Nem, most nem ínycsiklandozó süteményekről van szó, hanem meleg smoothie kombinációkról! Bizony, már ezt is kitalálta valaki: téli köntösbe bújtatta a legfinomabb és legalakbarátabb turmixokat, hogy csak egészen kicsi lelkiismeretfurdalás mellett élvezhessük a télies finomságokat.

Nálunk az édesburgonya-mézeskalács verzió az abszolút favorit, de a csoki-kókusz is nagyon csábító!


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *