LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Ezekkel az ingyenes tervezőkkel és naptárakkal összeszedetten indíthatod az évedet

Share

Te felkészültél már 2021-re? Nyugi, ha még nem, akkor hoztunk néhány hasznos linket. Elő a nyomtatóval, színes filcekkel, ceruzával és tollakkal és tervezd meg előre az évedet!

Vannak akik megszállottan naplóznak mindent, ami velük történik. Bár a bullet journal technikának (röviden bujo) sok követője van itthon, azonban nem mindenki szereti a pontozott lapokból álló füzetet vezetni. Ráadásul a füzet megvásárlása pénzbe kerül, így mi inkább ingyenes ötletekből hoztunk egy csokorra valót!

Urban:eve falinaptár

Farkas Lívia már évek óta segít az interneten mindenkinek, aki tervezésre és útmutatásra vágyik. Idén is elkészítette nyomtató falinaptárját, ahol most minden hónapban egy-egy állat vigyáz a hónapjaidra. A naptárt felragaszthatod a hűtödre, vagy kiteheted az íróasztalod mellé. Minden napra jut egy teljes rublika, így fel tudod vezetni a legfontosabb eseményeket, határidőket, szabadságokat, és emlékeztetőket, hogy semmit se felejts el. A falinaptárt itt tudod letölteni!

Urban:eve Inspirációs napló

Ha egy kis inspirációra vágysz, akkor Urban:eve inspirációs naplója lesz az új kedvenced. Ez a 43 oldalas munkafözet 2020 lezárását, és a 2021-es év megtervezését segíti. A naplóban cuki illusztrációk segítenek, hogy még jobban indítsd el az évedet! A naplót itt találod meg!

Vintage gyümölcsös naptár

Szereted az egyszerű, de mégis mutatós naptárakat? Akkor ez a gyümölcsös vintage naptár tetszeni fog! Itt tudod letölteni!

Minimalista rózsaszín falinaptár

Ha a minimalista dolgokat kedveled, és nem szeretsz túlzásba esni, akkor ez a naptár a maga egyszerűségével levesz majd a lábadról. Többféle verziót találsz itt a kicsi kompakt naptárakból a nagyobb verzióig. Itt tudod letölteni őket!

Növények díszítette havi kalendárium

Minden hónapra kapsz egy szép letisztult havi naptárat, amit szép növények díszítenek. Ezt ráerősítheted egy irattartóra, de a falra ragasztva is illik minden íróasztal mellé. Ugye milyen szép? Itt tudod letölteni!

Színezhető virágos naptár

Ha szereted személyre szabni a naptáradat, akkor válaszd ezt a színezhető verziót. Nyomtasd ki feketében, majd elő a színes ceruzákkal, filcekkel és díszítsd kedved szerint a virágokat! Itt tudod letölteni!

+ Extra letölthető: Télen a természetben fotónapló

Bár a téli szünetnek lassan vége, de a természetjárást lehet hétvégén művelni. Ha van nagyobb gyermeked, akkor töltsd le neki ezt a kedves és kreatív fotónaplót, és menjetek végig a feladatokon, miközben a természetet járjátok. Itt tudod letölteni!

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *