LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

2021-ben tedd meg AZT a bizonyos első lépést!

Share

Itt az idő, hogy 2021-ben végrehajtsd azt az első lépést. Ne tartson vissza az elutasítástól való félelem! Kockáztass, hogy egy olyan életet élj végre, amiről évek óta álmodozol.

Igen, előfordulhat, hogy kudarcot vallasz, de legalább tudod, hogy ennek nem így kellett volna lennie. Legalább nem kell minden napodat azzal töltened, hogy arról gondolkozol, hogy “Mi lett volna ha…”. És nem kell fenékbe billentened magad azért, mert biztonsági játszmát játszól. Légy magadra büszke amiért megpróbáltad!

2021-ben hajtsd nyugodtan a legjobban kívánt dolgokat. Ne beszéld le magad semmiről, és ne hagyd túlgondolni a dolgokat. Ugye nem akarod az egész életedet azzal tölteni, hogy a tökéletes pillanatra vársz mozdulatlan? Ugye nem akarsz passzív játékos lenni a saját életedben?

Nem szabad, hogy a legkönnyebb életre rendezkedj be. Jobbra kell törekedned. Valamire, amitől azt érzed reggel, hogy van értelme felkelni.

2021-ben hagyd, hogy a félelmed háttérbe szoruljon. Ne hagyd,hogy a kétségeid győzedelmeskedjenek. Olyan sok szép dolog van a jövőben – amelyek azonban nem fognak az öledbe hullani csak úgy. Hinned kell a képességeidben, hinned kell a saját lehetőségeidben!

2021-ben ne engedd, hogy sajnálatra épüljön az életed. Ne haragudj magadra, ha nem csináltál semmit, amikor tehettél volna valamit.

2021-ben mond el másoknak, hogy mit érzel. Ne tarsd vissza a kedvességedet, a bókjaidat, az imádatodat. Még akkor is add ki magadból, amikor félő hogy elutasításba futsz. Legalább növelted valaki önbizalmát és színesítetted valaki napját. Az, hogy végül nem érted el a kívánt eredményt az nem azt jelenti, hogy értelmetlen, amit tettél. Annak is örülnöd kell, hogy végre kiálltál magadért, és nem maradtál csöndben.

2021-ben hagyd abba, hogy arra vársz, hogy mások végezzék el a munkát. Ha érzel valakivel szemben valamit, akkor oszd meg ezt vele. Ne várd el, hogy megértsék az összes gondolatodat, és ne várj arra, hogy kikérjék a véleményedet. Ne várd meg, hogy mások vállalják a kockázatatot, hanem mozdulj ki a saját komfortzónádból!

2021-ben tedd meg végre az első lépést! Tedd az érzelmeidet a világ számára láthatóvá. Nincs semmi baj azzal, ha nyitott könyv vagy, és tudják rólad, hogy sérülékeny vagy.

Akár beismered az érzéseidet, akár nem, mindig fennáll annak az esélye, hogy összetörik a szíved, de így több esélyed van a szerelemre. Vedd át a helyzeted irányítását, tedd meg az első lépést, és ne várj másokra!

Ezt olvastad már?Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *