LOADING

Type to search

Családozom Élem Inspiráció

Szabadulj meg ezektől a mérgező emberektől 2021-ben!

Share

Lehet, hogy már nem kell, hogy továbbra is az életed részei legyenek…

Felejtsd el azokat az embereket, akik akadályozzák a fejlődésedet!

Felejtsd el azokat, akik azt akarják, hogy pont az az ember legyél, mint aki voltál, amikor megismertétek egymást. Az emberek változnak. Fejlődnek. Változik a gondolkodásmód. Változik a szemlélet. Változik a személyiség. Fejlődik a személyiség. Nem kell, hogy bárki nyomást gyakoroljon rád, hogy úgy kezeljenek, mint egy gyereket. Minden nap tanulsz valamit és fejlődsz, és a változás csodálatos. Ezért olyan emberekkel vedd körbe magad, akik bátorítanak a fejlődésre és a tanulásra, ne pedig olyanokkal, akik vissza akarnak fogni.

Felejtsd el azokat az embereket, akik azt hiszik feletted állnak!

Felejtsd el azokat, akik azt gondolják, hogy jobban nálad, csak mert több pénz van a bankszámlájukon, gyűrű van ujjukon, vagy mert gyerek van a pocakjukban. Felejtsd el azokat, akik azt várják tőled, hogy pontosan olyan legyen az életed, mint az övék, és úgy tesznek, mintha lemaradtál volna mögöttük, csak mert neked nincs annyi pénzed, nem mentél férjhez vagy mert nincs gyereked. Felejtsd el azokat, akik azt éreztetik veled, hogy kevesebb vagy náluk.

Felejtsd el azokat az embereket, akik nem tudnak uralkodni magukon!

És azokat is, akik nem képesek bocsánatot kérni. Akik időről-időre elkövetik ugyanazokat a hibákat anélkül, hogy tanulnának belőlük. Az nem lehet, hogy 2021-ben ugyanazokkal az elavult érvekkel mentegesd ezeket az embereket. Ha nem tudják elfogadni a hibáikat, ha nem tudnak dolgozni a hibáikon, és nem próbálják elkerülni, hogy újra elkövessék ezeket, akkor nincs szükséged rájuk az életedben. Te ennél jobbat érdemelsz.

Felejtsd el azokat az embereket, akiknek kényelmetlen, ha hiteles vagy!

Nem kell azokkal az emberekkel lenned, akik azt várják tőled, hogy mindig boldog légy, és akiket zavar, ha valamit éppen nem tökéletesen csinálsz. Olyan barátokra van szükséged, akik arra ösztönöznek, hogy bátran légy valódi és sebezhető. Olyanokra, akik arra bátorítanak, hogy nem tragédia, ha elromlanak a dolgok. Mert a barátaid nem csak akkor állnak melletted, amikor minden szép és jó, hanem melletted vannak a bajban is.

Felejtsd el azokat az embereket, akik személyes veszteségként élik meg az eredményeidet!

Ne vesztegesd az idődet olyanokra, akik dühösek és irigyek lesznek a sikereidtől. A barátaidnak együtt kell ünnepelniük veled. Pezsgőt kell bontaniuk és örömkönnyeket kell törölgetniük az arcukról. Ha féltények és nem gratulálnak neked, amikor valami nagy dolgot elértél, akkor ne fecséreld rájuk az időt.

Felejtsd el azokat az embereket, akiktől rosszabb lesz az életed!

Ne tarts meg magad körül valakit csak azért, mert nem mersz búcsút mondani nekik, mert ezer éve ismeritek egymást, vagy mert úgy érzed, hogy tartozol neki annyival, hogy továbbra is a barátja vagy. Ha rossz hatással van az életedre, akkor semmi értelme, hogy továbbra is az életed része legyen.

Felejtsd el azokat az embereket, akiknek nincs idejük rád!

Mindenkit lefoglal a saját élete és mindenkinek sok dolgja van. Lehet, hogy mostanában valamiért ténlyeg nincs sok ideje arra, hogy találkozzon veled, de tudod, hogy szeret és fontos vagy számára. Ám ha rendszeresen figyelmen kívül hagy, ha szokásává válik, hogy nem válaszol az üzeneteidre és egymás után többször keresztülhúzza a terveidet, teljesen jogos, ha dühös leszel. Ilyenkor természetes, ha azt gondolod, hogy másik irányba tart az életetek, és egyáltalán nem kell, hogy egymás életének részei maradjatok.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *