LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Inspiráció

Ezekre szeretnél kevesebb energiát fordítani 2021-ben! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Share

A következő dolgokkal már egyre kevésbé akarsz majd foglalkozni az új évben, mert már más lesz a fontos.

Kos

Szeretnél kevesebb időt tölteni a social media felületeken, mert így több időd juthat arra, hogy valóban boldog légy, és ne csak annak tűnj…

Bika

Szeretnél kevesebb időt és energiát fordítani a mérgező kapcsolataidra. Nem akarsz már tovább dolgozni azon, hogy működjenek a kapcsolataid olyan emberekkel, akik semmibe nem vesznek téged…

Ikrek

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy másoknak kényelmessé tedd a helyzeteket, és ne mondhasd meg azt, ami a szívedet nyomja.

Rák

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy megtaláld a szerelmet. Szeretnél élvezni az életedet úgy, ahogy van és nem azzal foglalkozni, hogy mennyivel zöldebb a szomszéd fűje.

Oroszlán

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy hatással légy a körülötted lévő emberekre. Idén elsősorban saját magadra szeretnél fókuszálni…

Szűz

Szeretnél kevesebb időt tölteni a munkával, vagy legalábbis szeretnéd helyrebillenteni a munka-magánélet egyensúlyt, hogy több időd legyen azokra, akiket szeretsz.

Mérleg

Szeretnél kevesebb energiát fordítani a megjelenésedre, mert idén valahogy a belső szépséged sokkal fontosabbá válik számodra.

Skorpió

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy még több pénzt keress. Inkább az élményekre és az emlékgyűjtésekre koncentrálsz majd…

Nyilas

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy úgy tegyél, mintha minden oké lenne, miközben semmi nincs jól és a legjobb lenne segítséget kérni valakitől.

Bak

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy boldoggá tedd a szüleidet, mert idén már inkább az a fontos, hogy te miben hiszel, hogy neked mi a jó.

Vízöntő

Szeretnél kevesebb energiát fordítani a felületes kapcsolatokra. Ezek helyett sokkal fontosabb lesz az, hogy tartalmas emberi kapcsolatokat tudj kialakítani.

Halak

Szeretnél kevesebb energiát fordítani arra, hogy a külsőd fitt legyen, és inkább magadban szeretnél megtalálni a belső fényt.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *