LOADING

Type to search

Családozom Élem Főoldal Inspiráció

2021-ben mondj búcsút azoknak, akik csak az energiádat szívják…

Share

2020 megtanította nekünk, hogy az élet törékeny. Fogalmunk sincs, mi vár ránk holnap, ezért mindent meg kell tennünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a napjainkból – mérgező emberek nélkül…

Annak érdekében, hogy könnyebbnek és gondtalanabbnak érezzük magunkat 2021-ben, a legjobb, amit tehetünk, hogy elbúcsúzunk a mérgező kapcsolatainktól. Megérdemeljük, hogy olyan emberekkel vegyük magunkat körül, akik a legjobbat hozzák ki belőlünk, mosolyt csalnak az arcunkra és biztatnak minket.

2021-ben ideje búcsút vennünk azoktól az emberektől, akik nem képesek bocsánatot kérni, ha megbántottak. Azoktól, akik azt hiszik, ők nem hibáznak, és nem vállalják a felelősséget a tetteikért. Egyszerűen csak sétálj el tőlük!

2021-ben engedd el azokat az embereket, akik folyton azzal vádolnak, hogy túlreagálod a dolgokat. Valójában meg sem hallgatnak igazán, csak ítélkeznek feletted. Szerintük túl érzékeny vagy, mintha ez olyan rossz dolog lenne. Vedd körül magad olyanokkal, akik értékelnek, akikkel jól érzed magad és akik elfogadnak. Azokat pedig, akik szerint a szíved inkább gyengeség, mint erősség, inkább hagyd.

2021-ben ideje magad mögött hagyni azokat az embereket, akik leértékelik az érzelmeidet, akik azt éreztetik veled, hogy nincs jogod büszkének lenni az elért sikereidért. Akik folyton versenyezni próbálnak veled, és mindent megtesznek, hogy lenyomjanak.

2021-ben nincs többé helye azoknak az embereknek az életedben, akik kihasználnak. Akik csak akkor keresnek, ha szívességet kérnek, vagy csak el akarják panaszolni a rossz napjukat. Viszont amikor neked van szükséged rájuk, akkor soha nincsenek ott. És mégis ők azok, akik nyomás alatt tartanak, akik elvárják, hogy bármit megtegyél nekik. Közben figyelmen kívül hagyják a véleményedet, az igényeidet és nem veszik figyelembe, ha nemet mondasz. Mert csak magukkal törődnek.

2021-ben nem kell több időt pazarolnod azokra, akik csak a szemedben mézesmázosak. Ám a hátad mögött csupa rossz dolgokat mondanak rólad, mert valójában irigylik a sikereidet. A féltékenységük hangosabb, mint az irántad érzett szeretetük.

2021 már ne szóljon a mérgező emberekről. Megérdemled, hogy napfény és boldogság vegyen körül. Megérdemled, hogy egyszer és mindenkorra kilépj a mérgező emberek által köréd vont sötét burokból.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *