LOADING

Type to search

Élem Ez+az

6 ok, amiért nem tanácsos az exeddel ágyba bújni…

Share

Mindenki életében volt már olyan, hogy nehezen vált el az exétől és a szakítás után is tartották a kapcsolatot… Ki-ki vérmérséklete szerint…

Nehéz teljesen véget vetni a kettőtök közötti dolognak, de most elmondjuk, hogy miért nem tanácsos az exeddel éjszakázni.

#1 Bekapcsolnak az érzelmek

Lehet, hogy azt mondod magadnak, hogy ez egyszeri dolog. Lehet, hogy azt mondod magadnak, hogy ez csak szigorúan fizikai igény és semmi komoly nem lesz abból, hogy együtt alszotok. De hát ő az, akivel együtt voltál. Közös történetetek van. Vagyis meg fogsz sérülni, vagy meg fogjátok bántani egymást. Ebből a helyzetből az egyikőtök megtört szívvel fog kijönni, ezért jobb a távolságot tartani és abba nem fér bele, hogy a szakítás után együtt legyetek.

#2 Ha a vágy hajt, akkor saját magadnak okozz örömet

Jobb ha tudod, hogy a testi örömöket egyedül is átélheted, nem kell az exedhez szaladni, ha rádtör a vágy. Te is tudod, hogy hol kell magadat megérinteni. Tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy bekapcsolj. Ha szexuálisan túlfűtött vagy, akkor kérdezd meg magadtól: jó dolog most áthívni az exedet magadhoz, amikor a vége úgyis az lesz, hogy egymás alatt köttök ki? Ugye hogy nem!

#3 Tönkreteszed a gyógyulási folyamatodat

Valószínűleg nem volt könnyű túltenned magad ezen a személyen. Talán még nem is vagy túl rajta. Akárhogy is, az hogy vele alszol, nem segíti a haladásodat. Lehet, hogy megtanulod, hogy hogyan élj nélküle, de amint visszacsúszol a közös ágyatokba, akkor emlékezni fogsz, hogy miért szeretted őt. Hiányozni fog neked és vissza akarod majd csinálni a dolgokat. Az exeddel alvás egy olyan dobozt nyit ki benned, amit el kell zárni, és a kulcsot jó messzire eldobni. Hagyj időt magadnak a gyógyulásra, ez egy folyamat, amin végig kell menned!

#4 Megérdemled a továbblépést

Minden másodperc, amelyet az exeddel töltesz olyan másodperc, ami nem jön vissza, és amit nem tölthetsz másokkal. Kacérkodj idegenekkel, randizz, keress társaságot, de az ne a régi kapcsolatod legyen. Mély kapcsolatot is kialakíthatsz mással, aki nem a volt szerelmed. Most arra kell összpontosítanod, hogy megpróbálj valakivel működtetni egy kapcsolatot. Ne élj tovább a múltban, hanem találd ki a jövődet!

#5 Tönkreteszed annak a lehetőségét, hogy legalább barátok maradjatok

Egy pár voltatok és közben barátok is. Ez a helyzet elmossa a határokat. Ez a barátságotokat valami többé változtatja. Egyértelműen erős kapcsolatban álltál ezzel a személlyel, így fel kell tenned a kérdést magadnak: mit akarsz? Szeretnél újra összejönni vele? Vagy tovább akarsz lépni és barátként gondolni rá? Ha az utóbbi, akkor ez a köztes állapot nem lehetséges. Csak fájdalmat okoz mindkettőtöknek.

#6 Vannak más férfiak is az életben

Vannak más szívek, és más testek. Nem kell a múltadban élned, mert ott érzed jól magadat. Nem az exed az egyetlen ember, aki képes téged szeretni. Rengeteg más ember szeretne veled lenni, csak még nem találtad meg őket. Meg kell adnod az új embereknek is a lehetőséget, de ehhez az az első lépés, hogy elbúcsúzol az exedtől. VÉGLEG!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *