LOADING

Type to search

Uncategorized

Ezért nem érdeklődnek tovább egyes csillagjegyek… ha ez történik, menekülnek!

Share

Egy új kapcsolat kezdetén sok minden félremehet. Egy-egy randi után néha eltűnik a másik fél és sosem tudjuk meg, hogy mi volt a problémája velünk. De vajon mi riasztja el az egyes csillagjegyeket a másiktól? A nyomulás? A gyors tempó? A hazugságok?

Kos

Akkor veszti el az érdeklődését a másik iránt, amikor a partnere látszólag nem érdeklődik iránta.

Bika

A Bikák akkor veszítik el az érdeklődésüket a másik iránt, ha az illető túl gyorsan próbál közel kerülni hozzájuk rövid idő alatt.

Ikrek

Akkor veszti el az érdeklődését a partnerével kapcsolatban, ha jön valaki más, aki megkérdőjelezi a szándékait. Az ikrek hallgat a szeretteire, könnyű lebeszélni.

Rák

Ha valaki szerelmet vall neki, akkor ő inkább megfutamodik, mert nehezen szeret bárkit is, hiába a másik hevesen oda van érte.

Oroszlán

Akkor veszti el az érdeklődését a másik fél iránt, ha az illető nem szenteli elég figyelmet neki.

Szűz

A Szüzek elmenekülnek, ha rájönnek, hogy valamit nem tudnak megváltoztatni a partnerükben.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy szülöttje akkor veszti el az érdeklődését, ha a randipartnere már nem rejtélyes számára, és meglátja benne a hétköznapok unalmát.

Skorpió

A Skorpió elveszíti az érdeklődését, miután a partnere nem tisztelte eléggé, vagy mással kacérkodott előtte. Számára ez nem megengedett egy kapcsolat kezdetén.

Nyilas

Amint a lángoló szerelmi szakasz véget ér, és kezdenek komollyá fordulni a dolgok a Nyilas inkább menekül.

Bak

A Bakok csak addig érdekeltek egy kapcsolatban, amíg vonzódnak az adott személyhez testileg. Ha valamiért csökken a lelkesedése az ágy iránt, hamar tovább áll…

Vízöntő

A Vízöntők akkor vesztik el az érdeklődést egy kapcsolatban, amikor hazugságon kapják a másikat. Legyen az bármilyen kicsi vagy nagy hazugság, számukra ez elviselhetetlen!

Halak

Akkor veszítik el a másikat, amikor rájönnek, hogy csak ők fektetnek a beszélgetéseikbe energiát. Ez a jegy beszélgetés nélkül nem lelkesedik.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *