LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

Szupergyors muffinreceptek, amiket készíts el idén télen

Share

Ha már hiányzik a karácsonyi bejgli és a mézeskalács emléke és képes vagy újra valamilyen édességet enni, a legegyszerűbb, ha gyorsan bekeversz egy muffintésztát, amit aztán kedved szerint “téliesíthetsz”: mehet bele aszalt gyümölcs, fahéj, narancs és lényegében minden, amit szívesen fogyasztanál. Ez a nagyszerű ebben a pofonegyszerű kis süteményben: minden jól áll neki!

Ha kezdő háziasszony vagy, azért, ha elfoglalt anyuka, akkor meg azért ajánljuk, hogy olykor-olykor készíts el egy tepsi muffint, hiszen egy borzasztóan egyszerű, gyors kevert tészta az alapja, ami tényleg szinte mindennel felturbózható: a gyerek maradék mikulás csokijával, a túlérett banánnal, a bejgliből maradt mazsolával, vagyis, maradékmentéshez sem utolsó ötlet.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *