LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

A fitnesz blogger elmagyarázza, hogy a kevesebb súly miért nem jelenti a jobb életet

Share

Érdemes példát venni Kate-ről, mert a hozzáállása megváltoztathatja a te életedet is.

Kate a @dedikated_lifestyle oldalán megmutatta, hogy hogyan változott meg az elmúlt 6 év alatt. Első pillanatásra azonban sokaknak úgy tűnhet, hogy a képek összekeveredtek, pedig valójában ez nem így van. A fitnesz blogger nem lett karcsúbb az évek alatt, hanem megtanulta elfogadni magát, és azt állítja, hogy boldogabb lett, mint valaha. Hogyan csinálta? Elárulja nektek is!

Január 8-án Kate közzétett egy fotót, amin 2014-ben és 2020-ban látható. A fotók tanulsága alapján drasztikus változáson ment keresztül, de a története nem a fogyásról szól. Ez az ausztrál lány megváltoztatta a gondolkodásmódját és elfogadta önmagát olyannak amilyen. Úgy döntött, hogy nem tartja magát a szépségnormákhoz, hanem a saját boldogságának útját választotta.

Erről ő maga mesélt az egyik képénél:

“Olyan nehéz megnéznem a régi fotóimat, és emlékezni arra, hogy az a lány voltam egykoron. Nem azért, mert azt szeretném, ha bárcsak még mindig ilyen lennék, vagy azért, mert eszembe juttatja, milyen megszállott voltam. Ezek a fotók emlékeztetnek arra, hogy kizártam magam a társasági életből, mert akkor nem tudtam volna úgy étkezni, ahogy én akartam. Arra emlékeztet, hogy mennyi időt vesztettem, amit a barátaimmal, a családommal és a férjemmel tölthettem volna, mert én inkább az edzőtermet választottam. És tudod mit juttat még eszembe a kép? Azt a szomorúságot, hogy sosem látom elég jónak magamat.”

Elmondhatom, hogy a kevesebb súly nem jelenti azt, hogy hirtelen jobb lesz életed.  A hosszú távú boldogság, a kiteljesedés és a céltudatosság nem a rövid távú fogyásból ered. Tudom, hogy sokkal szívesebben lenne mindenki vékonyabb, de hiába éltem csak salátákon, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljek, ez nem tett boldoggá.

– meséli Kate.

“Ne felejtsd el, hogy a súlygyarapodás egyszerűen a jobb életed mellékhatása, és az hogy „egészséges” vagy erre mindenki másként tekint. Talán itt az ideje, hogy megbízz saját magadban, és úgy lásd magad, amilyen te magad vagy és nem egy ideálkép, aminek meg akarsz felelni.”

Kate most nagyon elégedett magával, a képeiből sugárzik az önbizalom.

Próbáld meg elsajátítani a gondolkodásmódját, és a 2021-es éved az elfogadásról szóljon, ne a koplalásról és a túledzésről!

Ezt olvastad már?


Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *