LOADING

Type to search

Élem Ez+az Fashion Inspiráció Lakom

Így lesz a te otthonod is egy egy igazi luxuslakás

Share
lakberendezes-otthon

Szeretnéd feldobni valamivel az otthonod? Van néhány igazán menő ötletünk, amellyel luxuslakást varázsolhatsz az otthonodból.

Az ház vagy lakás legfontosabb és egyik leglátványosabb része a konyha és a hálószoba. Ezeket könnyedén feldobhatjuk egy-két trükkel és darabbal, amelynek eredményeképpen kevés ráfordításból máris egy luxusszállodában érezhetjük magunkat.

Fürdőszoba “felújítás”:

Néhány apró átalakítás és szinte pillanatok alatt újjávarázsolhatjuk a fürdőszobát. A foganytúkat, lámpatesteket, lepattogzott csaptelepeket bármikor kicserélhetjük, ahogy a fürdőszobaszőnyeget vagy a szennyestartót is. Néhány ilyen apró változtatással könnyen becsempészhetjük a luxust a fürdőbe…

Szobanövények:

Növényekkel azonnal fokozhatjuk bármelyik helyiség hangulatát és egy igazán könnyű lehetőség, hogy egy kis friss színt vigyünk otthonunkba. Kedvünk szerint variálhatjuk is a különböző méretű növényeket, akár a földre, akár egy polcra tesszük őket, vagy éppen a polcról is hagyhatjuk lelógni a futónövényeket.

Semleges árnyalatok:

A semleges árnyalatok megnyugtató hatást nyújtanak, és sokat segítenek, hogy otthonunkat egy nyugodt szentéllyé változtassuk. A Google keresések szerint a szürke a legnépszerűbb semleges szín, de mindenképp olyat válassz, amely a legjobban illik hozzád és az otthonodhoz.

Öntapadós tapéta:

Egyre népszerűbbek ezek a tapéták, mert könnyen és gyorsan alakíthatunk ki új tereket, akár otthon, akár az irodánkban, és tökéletes azok számára, akik ideiglenes jelleggel szeretnének felfrissíteni egy helyet, vagy új színeket és mintákat szeretnének felfedezni otthonukban. Előnye, hogy nem csak bárki képes felragasztani, de azonnal új hangulatot hoz létre, és így soha nem unalmas.

Kárpitozás:

Régóta szeretnél egy új kanapét, fotelt, vagy a székeknek elhasználódott a kárpitja? Nem kell sok pénzért újat venni, ha néhány nap alatt újra kárpitoztathatod őket, de egy egyszerű székpárnát még saját magad is újra tudsz húzni. Válassz bársonyt a még nagyobb luxus-hatás érdekében!

Néhány csúcsminőségű darab:

Egészítsd ki otthonod néhány igazán luxus anyaggal, mint a márvány vagy az arany. Bátran keverd a modern dísztárgyakat antik vagy vintage darabokkal.

Új fények:

Egy jó módszer arra, hogy feldobjuk vagy újjá varázsoljuk az otthonunkat, ha kicseréljük a világítótesteket. Függetlenül attól, hogy konyhai mennyezeti világításról van szó vagy a nappaliba egy új helyi világításról remek lehetőség, hogy kellemes hangulatú és luxushatású legyen az otthonod.

Tágítsd a teret:

Az egyik legjobb módja annak, hogy fényűzőnek érezd az otthonod, ha nyílt teret hozol létre. Néha ez könnyen megy egy egyszerű átrendezéssel, de akár az is elég lehet, ha befektetsz néhány okos tárolási megoldásba, annak érdekében, hogy nyerj egy kis plusz teret.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *