LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Téli depresszió elleni hangulatjavítás beauty kellékekkel

Share

Nem elég, hogy megérkezett az igazi hideg, a szél, a sötétség, még be is vagyunk zárva, így kevés lehetőségünk van kiélvezni a tél szépségeit, jó kis kültéri programokat csinálni, és ez bizony rányomja a hangulatunkra a bélyegét. De azért nincs minden veszve: próbáljátok meg otthon kimaxolni a lehetőségeiteket a pihenésre, békemegőrzésre, egyensúlyteremtésre, fordítsatok egy kis figyelmet magatokra. Mutatjuk, mi hozhat egy kis derűt a napjaitokba!

AVON GÖRÖGDINNYE HABFÜRDŐ

Ha már unjátok a tipikus téli illatú kozmetikumokat, próbáljátok ki az Avon legújabb, görögdinnyés habfürdőjét, ami lélekben elrepít benneteket az elmaradt trópusi nyaralásotokra.

LOVE BEAUTY AND PLANET TEXTIL ARCMASZK

Egy arcmaszk lassan már elengedhetetlen kellék a lazításhoz. Amióta csak megjelentek a piacon, nagy kedvenceink a különböző fátyolmaszkok, mert semmihez sem fogható, kozmetikai kezelés érzetet kölcsönöz a használatuk.

Ha ragyogni akarsz, válaszd a Blooming Radiance darabot muru muru vajjal és rózsával, ha pedig bőrproblémákat szeretnél kezelni és tiszta bőrre vágysz, a Rapid Reset lesz számodra a megfelelő teafa olajjal és vetiverrel.

SPIRIT & HOME SWEET HOME BAKERY ILLATGYERTYA

Egy minőségi parfümgyertya égetése nagyon jót tesz a szemnek és a léleknek is. Még ha nincs is kedved sütni valamilyen finomságot, ez az illat isteni sütiillatot varázsol a lakásodba!

LEVENDÁRIUM BIO HIBRID LEVENDULA ILLÓOLAJ

Ha szeretnél megszabadulni a stressztől, tiszta levegőt magad köré, netán inhalálnál , a levendulával nem nyúlhatsz mellé. Csepegtess belőle a diffúzorba és hagyd, hogy ellazítson.

OLIVE&OLIVA CHOCOBOMB FÜRDŐGOLYÓ

Nagy olajtartalmú (de nem zsíros) golyócska, ami egy kád víz segítségével a mennyekbe repít. Apró boldogsághormon, ami legalább heti egyszer mindenkinek jár, főleg, hogy nagyon puha bőrt is eredményez.

MAGISTER PRODUCTS SPIRIT OF CASABLANCA PARFÜMOLAJ

A Moroccon Rituals termékcsalád egyik figyelemreméltő tagja ez a finom parfümolaj, ami különleges, keleti aromájával az érzékeidre is hatással van, a lelkedet is feltölti egy rideg napon.

Ezt is nézd meg!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *