LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

Dobd fel az otthoni mozizós estéket finom snackekkel!

Share

Az elmúlt egy évben gyakori programmá váltak a mozizós esték és a sorozatmaratonok, hiszen biztonságos, kényelmes, szórakoztató elfoglaltságok lakásunk ölelésében. Ha viszont már egy picit te is beleuntál a századik széria darálásába, dobd fel a kuckózós estéket néhány könnyen és gyorsan elkészíthető finomsággal!

Legyen szó pizzapartiról, sütizésről, vagy hangos ropogtatásról, ezek a receptek mindenki ízléséhez megadják a legjobb ötletet. Próbáld ki újszerű köntösben a popcornt, süss egy édes csokis kekszet, tapasztald ki, milyen gyorsan is lehet pizzát készíteni, persze rengeteg sajttal a tetején! Ó és persze jöhetnek a hangos vígjátékok, a félelmetes horrorok, az izgalmas thrillerek!


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *