LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ő a lelki társad, legalábbis a csillagok szerint

Share

Minden csillagjegy másra vágyik. Hátha így könnyebb lesz megtalálni…

Kos

Valaki, akivel bűnözni lehet…

A kos egyik legnagyobb félelme, hogy mindennek a végén ott marad valakivel, aki megpróbálja lelassítani és megakasztani. Ezért inkább van egyedül és kivárja azt, aki legalább olyan izgalmas életet szeretne élni, mint ő, aki nem bírja az otthonülést és nem túl féltékeny vagy paranoid. Olyan emberre van szüksége, aki szeret utazni és megállás nélkül szomjazza az új dolgokat. A tökéletes lelki társa megérti, hogy együttlét nem lehorgonyozást jelent, hanem sok közös kalandot.

Bika

Valaki, aki 100%-ban mellette áll…

Nem könnyű a bikával párkapcsolatban lenni, mert nem szereti a változást és nem bízik meg az új emberekben. Ironikus módon azonban valahogy mégis imád párkapcsolatban lenni, mert így azt teheti, amit a legjobban szeret: mindig egy meleg és szerető otthonba hazatérni, öszebújni a másikkal, és együtt lenni valakivel anélkül, hogy el kéne hagyni a házat. A tökéletes lelki társa mellett teljes biztonságban és szeretve érezheti magát.

Ikrek

Valaki, aki kiegészíti és elnézi a hibáit…

Végtelenül kíváncsi és szenvedélyes teremtés. Egyáltalán nem érdeklik az unalmas részletek, azok csak elrontják az egész életét. Olyan emberre van szüksége, aki csak a jó dolgokat látja benne és akinek elég udvarias természete van ahhoz, hogy ne zavarják az ikrek hiányosságai. Lelki társa olyan ember, akivel kiegészítik egymást.

Rák

Valaki, aki feltétel nélkül szeret…

Egy rák életében a szerelem van az első helyen. És ez motiválja minden tettét. Egy tipikus rák imád adni az embereknek, amitől családja és barátai különlegesnek érzik magukat. Az igazi éppen ezért az az ember, aki mindezt a szeretetet és törődést vissza tudja neki adni. Akkor tud igazán boldog lenni, amikor úgy érzi, hogy 100%-ig önmaga lehet és a szeretet oda-vissza áramlik.

Oroszlán

Valaki, akitől úgy érzed igazi sztár vagy…

Az oroszlán soha nem lát úgy lélektársnak senkit, mint azt az embert, aki miatt különlegesnek és imádottnak érzi magát. Ez az ember egyenlő partnere az oroszlánnak, de saját útját járja, amelynek egy fontos része, hogy mindig táplálja az oroszlán egóját és biztosítsa, hogy mindent észrevesz, amit az oroszlán csinál. A tökéletes lelkitárs az, aki szeret másokat boldognak és sikeresnek látni és soha egy pillanatig sem féltékeny.

Szűz

Valaki, aki értékeli az erőfeszítéseit…

Sokszor mondják a szűzre, hogy nem elég szórakoztató, de ők valójában szeretik ezt magukban. Ezért a lelki társuk egyszerre kiegészíti őt és értékeli a kemény munkáját: a remek szervezést és mindazt a gondoskodást, amelyet a szűz visz a kapcsolatba. A szórakozás, mint olyan csakis azért jöhet létre, mert ő az, aki megszervezi, kifizeti, és biztosítja, hogy felgyulladjanak a fények, amikor a másik hazaér.

Mérleg

Valaki, aki ugyanannyira szereti a barátait, mint ő…

Senki sem szereti úgy a barátait, mint egy mérleg. Ezért olyan emberre vágyik, aki nem lesz féltékeny, hogy túl sok időt tölt a barátaival, és akinek legalább olyan népes a baráti köre, mint neki. Az igazi lélektársa ugyanúgy sok baráttal szereti körülvenni magát és olyan valaki, akinek, a mérlegen kívül is vannak életreszóló barátai.

Skorpió

Valaki, aki mindig a csapatában játszik…

A skorpiók bátrak és gyűlölik a kiszolgáltatottságot. Az igazi lelki társuk az, aki utálja a harcot és a csatározást, és aki nem megy bele a skorpió játszmáiba. Egyenes és őszinte emberek, akik mellett a skorpió biztonságban érezheti magát, és aki mellett ki tudja tárni a szívét.

Nyilas

Valaki, aki úgy megnevetteti, mint senki más…

A nyilas az alapján értékeli a napját, hogy mennyire szórakozott jól. Ezek az örömteli és élénk emberek meg vannak róla győződve, hogy az élet csupa móka és kacagás. Olyan partnerre van szükségük, aki mellett mindennap átélhetik ezt a fajta önfeledt boldogságot és aki mellett minden nap megláthatják a remek lehetőségeket arra, hogy élvezzék az életet.

Bak

Valaki, akinek ugyanazok az értékei, mint neki….

A baknak igen magasak az elvárásai és sokat vár az élettől . Ez sok ember számára igen kimerítő, de egy lelki társ pont ugyanígy vélekedik. Gyakran vall régimódi elveket és az ízlése is hagyományos, de karrierjében ambíciózus és mindennél többre értékeli a kapcsolatait és a családját.

Vízöntő

Valaki, aki megmozgatja az agyát…

A vízöntő értékeli a tudást és az egyéni látásmódot. Soha nem tudna együtt lenni olyan emberrel, aki konvencionálisan gondolkodik, vagy aki feltétel nélkül elfogadja azt, amit az emberek mondanak. Egy út létezik a szívéhez, az pedig egy jó és tartalmas beszélgetésen keresztül vezet. A vízöntő tiszteli a szabad gondolkodást és azokat, akiknek a saját eszméik és sajátos gondolataik vannak.

Halak

Valaki, aki inspirál és kihozza belőle a művészt…

Semmi sem hozza elő jobban a Halak álmodozó énjét, mint egy múzsa, aki kreatív alkotásra ösztönzi. Olyan emberre van szüksége, aki néha egyedül hagyja, aki elég teret tud adni neki, de aki mellett szeretve érzi magát és békésnek, amikor együtt vannak. Az igazi lelkitárs értékeli a valódi természetét és soha nem kéri, hogy változzon meg, de folyamatosan inspirálja, amelynek köszönhetően egyre csak fejlődik és fejldődik.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *