LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Íme amit a csillagjegyek *nem hajlandók* megtenni az első randin! Magadra ismersz?

Share

Mindenki izgatott az első randi miatt, hiszen nem tudhatja, hogy milyen a másik ember. Ez a horoszkóp segít, ha randira készülsz, mert elég csak megnézni a leendő randipartnered csillagjegyet és máris megtudhatod, hogy mit nem szeret és hogyan viselkedik.

Kos

Nem hajlandó megengedni, hogy partnere mindent fizessen. Ő mindig fel akarja osztani a költségeket.

Bika

Nem hajlandó részt venni abban, hogy nyilvánosan csattonjon el a randi végén az első csókotok. Ő inkább ezt szívesen titokba titokban tartaná, mert kicsit szégyenlős.

Ikrek

Nem hajlandó színlelni. A csillagjegy szülöttjei kezdettől fogva megmutatják a leghitelesebb önmagukat.

Rák

Nem hajlandó még egy randit adni valakinek, akiben nem érez semmi kémiát. Nála nincs második esély és újabb randi.  

Oroszlán

A csillagjegy képviselői nem hajlandóak megtenni az első lépést. Azt akarják, hogy a másik fél “üldözze” őket, ha valamit akar tőlük

Szűz

Nem hajlandó magától beszélgetni, inkább azt várja el, hogy a partnere irányítsa a beszélgetést, amiből annyit hallgat, amennyit szeretne.

Mérleg

Nem hajlandó visszatartani az érzelmeit. Hagyja magát akár kiszolgáltatottnak is mutatni, még akkor is, ha ezzel elrettenti a randipartnerét.

Skorpió

Nem hajlandó túl komoly dolgokra fordítani a randin való beszélgetést. Tréfálkozhatsz vele, de mély dolgokról inkább nem beszél az első randin.

Nyilas

Nem hajlandó alkoholt inni az első randin. Ő mindig azt mondja, hogy őt először józanul kell megismernie a másik félnek.

Bak

Nem hajlandó hazudni. A Bakok brutálisan őszinték, még akkor is, ha ezzel nem növelik az esélyeiket a randipartnerüknél.

Vízöntő

A csillagjegy szülöttei nem igazán hajlandóak elvonulni egy randin, ők a nyilvánosság előtt érzik jól magukat.

Halak

A csillagjegy szülötteit inkább ne hívd moziba, vagy színházba, se semmilyen előadásra, mert ők csak arra vágynak, hogy egy randit végigbeszélgessék.

Magadra ismertél? Igaz lehet ez a csillagjegyekre az első randin?

Ezt is olvasd el!


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *