LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Inkább homokba dugtad a fejed, nehogy be kelljen ismerni: vége!

Share

Az élet folyamatosan változik. Csak akkor nem mozdulunk együtt vele, ha valahol elakadtunk. Ennek a változásnak része az elengedés is. Olykor nincs más választásunk, mint boldogulni akkor is, ha kiszaladt a lábunk alól a talaj.

Szerencséd van.

Sokan észre sem veszik, hogy valamit el kellene engedniük az életben. Látják, hogy vannak dolgok, amelyek nem működnek, mégis ragaszkodnak hozzájuk.

Te is így voltál.

Sokáig.

Inkább homokba dugtad a fejed, csak ne kelljen beismerned, hogy nem működik a kapcsolatotok. Tagadásban éltél. Ám idővel rájöttél, hogy az álmok, amelyeket dédelgetsz, sosem fognak megvalósulni.

Egyszerűen nincs folytatása a történeteteknek.

A beismeréssel pedig lehetővé tetted önmagad számára az újrakezdést. És ez persze félelmetes. Eddig bele sem mertél gondolni abba, hogy újra randevúzz. Netán a karrieredről vagy önmagadról sikerült elvonnod a figyelmedet, amíg a kapcsolatod romjait próbáltad eltűntetni.

Persze ezzel nincs semmi baj. Az emberi természet egyszerűen ilyen: menekülünk, amíg tudunk. Ám most, hogy a kapcsolatod véget ért, már nem terelhetsz tovább. Nemcsak a szakítással kell megbirkóznod, hanem az élet nagy dolgaival is. Azzal, hogy váratlanul rengeteg időd lett magadra, amivel hirtelen nem tudsz mit kezdeni.

De az igazság az, hogy ideje tiszta lapot nyitnod.

Nemcsak a szakítás, hanem önmagad miatt is. Tölts el egy kis időt egyedül: készíts magadnak gyertyafényes vacsorát, tanuld meg szeretni magadat, időt szánni arra, amit örömmel csinálsz. Emlékezz, ki is vagy valójában és mik az erősségeid.

Fogalmad sincs róla?

Akkor itt a remek alkalom, hogy kiderítsd! Nem menekülhetsz tovább önmagad elől. Eljött az újrakezdés ideje az életed minden szintjén. Tápláld a lelked, gyomláld ki az ártó kapcsolatokat és erősítsd meg magad.

A szeretet benned rejlik.

Add meg magadnak tiszta szívből, hogy utána meg tudd adni másnak is. Így újult erővel, lelkesen, ragyogóan és energikusan térhetsz vissza az életbe és a szerelembe. Az út nem könnyű, de megéri…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *