LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Köszönöm neked, hogy elhagytál

Share

Soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom. Soha nem hittem volna, hogy szerencsének fogom látni a szakításunkat. De most végre minden értelmet nyert. Szóval köszönöm. Nagyon köszönöm!

Köszönöm, hogy lemondtál rólam. Megtanítottad, hogyan maradjak életben egyedül. Kényszerítettél, hogy megtaláljam, ki vagyok nélküled. Annak ellenére, hogy megkérdőjeleztem a szerethetőségemet, már el tudom fogadni azokat a részeimet, amelyeket kevésbé kedvelek.

Már látom, hogy túl kemény voltam magamhoz. Elfelejtettem, hogyan legyek lágy és kedves. Elfelejtettem, hogyan legyek nő.

Köszönöm, hogy hazudtál. Megtanítottad, hogy az emberek akkor is képesek az arcodba hazudni, ha te őszinte vagy. Nem viszonozzák a nyíltságot, ha az nem szolgálja az érdekeiket. De nincs ezzel baj. Ilyen a világ…

Megtanítottad, hogy néhány ember képes szerelmet színlelni csak azért, hogy valaki ott legyen mellette. Hogy megkapja azt a figyelmet, amire vágyik. Hogy valaki simogassa az egóját, amikor arra van szüksége.

Köszönöm, hogy mindig te voltál magadnak a legfontosabb. Megtanítottál erre engem is. Most már tudom önmagamat választani minden helyzetben. Azzal, hogy összejöttem veled, lemaradtam egy csomó lehetőségről. De már nem tenném ezt. Már nem adnék fel semmit másért.

Köszönöm, hogy nem harcoltál értem úgy, ahogy én érted. Megtanítottad, hogy küzdeni valamiért, amit nem nekem szánt az élet, idő- és energiapazarlás. Megtanítottad, hogy senkit nem erőltethetek rá arra, hogy szeressen.

És azt is megtanítottad, hogy az élet néha könyörtelen helyzetbe kényszerít azért, hogy utána a legjobbat adhassa neked.

Köszönöm, hogy elhagytál, és ezzel megadtad nekem a legnagyobb lehetőséget. Most már pontosan tudom, mit akarok. Megtanítottál az önszeretet fontosságára. A legmélyebb fájdalom közepette ugyanis könyörületes és megértő voltam magamhoz. Már máshogy nézek tükörbe: szeretettel és elfogadással.

Köszönöm hát neked…

Köszönöm, mert végre megismerhettem azt az ember, akire igazán szükségem van, és aki mellettem van minden helyzetben – magamat!

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Barb 2021-12-08

    Szép cikk

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *