LOADING

Type to search

Élem

Idén februárban szeress bele saját magadba és az életedbe…

Share

Az üzletekben és a virágárusoknál már ott figyelnek a szív alakú lufik, a gyönyörű csokrokat már megálmodták a virágkötők, az internetet pedig elárasztották a Valentin-napi ajándékajánlók. Viszont akár szerelmes vagy, akár nem, önmagad számára mindig ott leszel.

Kényeztetheted magadat, szuperfinom ételeket rendelhetsz magadnak, tölthetsz egy éjszakát csillagnézéssel, miközben az álmaidra és a jövőbeli terveidre gondolsz. Ha nincs melletted senki, akkor is örökbe fogadhatsz egy kisállatot, és csodás társként élhettek együtt, és egy eredmény nap után megajándékozhatod magadat. Mert miért is ne?

Legyen ez a hónap (vagy az évben bármelyik hónap) tele önszeretettel, és ne magánnyal. Tanuld meg megbecsülni önmagad, mert nem kell szomorúnak lenned, ha nincs kivel töltened az idei Valentin napot, vagy ha nincsenek pillangók a gyomrodban.

Szeretni önmagadat azt jelenti, hogy a saját boldogságodat ünnepeled és ennél nincs is jobb dolog!

Ne érezd magad kényelmetlenül, mert párok vesznek körül, ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy egyedülállónak lenni nem jó dolog. Nem kell olyan kapcsolatban benne lenned, amely nem őszinte. Nem kell kevésbé jó szívvel gondolnod önmagadra, csak mert egyedül vagy.

Hamarosan eljön majd az az idő, amikor nem fogsz egyedül sétálni az utcán. Eljön majd az az idő, amikor valakinek a kezét fogod, és a szemébe nézel. Eljön az az idő, amikor a február mást fog jelenteni Valentin nap környékén, de most tartsd ezt az időszakot fent a reménynek, és annak, hogy jobbá válasz, miközben a megfelelő társra vársz.

Ne feledd, hogy teljesen rendben van, ha a februárt egyedül töltöd. Legyen ez a hónap a szeretet hónapja! Szeresd magad, szeresd a körülötted lévő embereket. Szentelj időt az önszeretetre, mert csak akkor fogod megtalálni majd az igazi szerelmet, ha szereted saját magadat!

Ezt olvastad már?

Ajándékozz illatélményt magadnak!

Attól, hogy nincs párod ennek a csodás illatgyertyának az élményét bármikor élvezheted egyedül is. Legyen igazi hygge élményed otthon ettől a luxus parfümös illatú illatgyertyától!

A gyertyát a Spirit & Home oldalán találod meg sok más csodás illattal együtt (nem csak Valetin napra!)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *