LOADING

Type to search

Uncategorized

Valentin napi szerelmes könyvek: a Goodstuff szerzőinek könyveit ajánljuk!

Share

Sebesen közeleg a Valentin-nap, te pedig egyre inkább romantikus lázban égsz? Szítsd fel a tüzet még jobban a Goodstuff szerzőinek romantikus könyveivel. Akkor is ér a ráhangolódás, ha egyedül töltöd a szerelmesek ünnepét, hiszen önmagadat is megajándékozhatod egy forró csokoládéval, egy jó könyvvel és egy kis pihenéssel.

Hidasi Judit: Egy nap a parton

Edit a legsikeresebb sebész a kórházban. A keze pontos, az időbeosztása feszes, maximalista és tökéletes. Legalábbis mások ezt gondolják róla. Egy baleset azonban mindent megváltoztat. Élete fenekestül felfordul, és megoldásért egy régi barát tengerparti villájába menekül…

Csakhogy a parton összetalálkozik régi szerelmével, aki felébreszti benne az egykori érzéseket. Az emberi szív kifürkészhetetlen, ezért joggal merül fel bennünk a kérdés: vajon hogyan alakul Edit szerelmi élete? És mi a helyzet azzal a férfival, aki otthon várja?

Főszerkesztőnk sikerkönyve, az Egy nap a parton egy lélekboncolgató, romantikus történet, amely kikapcsol, ellazít, mégis felkorbácsolja a kedélyeket.

A könyvet itt tudod megvásárolni >>

Ludányi Bettina: Mennem kell

Isabella da Silva bűnügyi újságíróként dolgozik az Egyesült Államokban. A túl sok munka, a bűnben eltöltött évek miatt magánéleti válságba kerül. Egyik nap arra ébred, hogy nincs maradása, ezért Barcelonába költözik. A sors úgy hozza, hogy belebotlik egy égszínkék szemű idegenbe. De vajon tényleg véletlen volt ez a találkozás?

A Mennem kell egy lenyűgöző, érzelmes és váratlan történet egy fiatal lányról, aki választani kényszerül az eszméi és a szerelem között. Vajon hogyan fog dönteni? Mi mindent kell feláldoznia azért, hogy végre boldog lehessen?

Újságírónk, Bettina regényével nemcsak a pezsgő Barcelonát fedezheted fel, de még egy veszélyes szerelem részesévé is válhatsz.

A könyvet itt tudod megvásárolni >>

Hidasi Judit: 99 gondolat a szerelemről

A szerelem annyi formában van jelen az életünkben, hogy ezer év is kevés lenne megismerni. Néha egyszerű, néha bonyolult, fájó és szépséges. A szerelem, ha megérint, tovatűnhet egy pillanat alatt, de az is lehet, hogy egy életre velünk marad.

Főszerkesztőnk 99 gondolat-sorozatának legújabb része a szerelmet állítja a középpontba. A lefőbb tanítás: higgy benne és vigyázz rá akkor is, ha már rád talált!

Utazz el a lapok szárnyan a szerelem birodalmába, hogy megtaláld a válaszokat a kérdéseidre. Kell ennéd jobb ráhangolódás Valentin-napra?

A könyvet itt tudod megvásárolni >>

Ludányi Bettina: Nyomodban

Daisy Carvalho Serra, a rendőrség tanácsadó nyomozója mocskos ügybe keveredik. Egy olyan gyilkosságban segíti a rendőrség munkáját, amelyben az elkövetés módja nagyon emlékezteti egy korábbi ügyre. Csakhogy az akkori sorozatgyilkos már halott.

Oliver Walsh, a helyi bűnszervezet, a Fantomok egyik vezető beosztású bűnözője, vádalku fejében segíti a helyi erőket az információszerzésben.

Újságírónk romantikával fűszerezett krimije komoly témákat boncolgat. Ezúttal egy árulással és cselszövéssel teli világ rajzolódik ki az olvasók előtt, amelyet átitat a tiltott szenvedély. Vajon van esély a boldog befejezésre?

A könyvet itt tudod megvásárolni >>

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *