LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Amikor szingli voltam féltem a Valentin naptól, aztán ez megváltozott…

Share

Szingliként a Valentin-nap nagy dolognak tűnik. Nem akarunk egyedül lenni, nem akarjuk megtapasztalni a magányt épp a szerelmesek ünnepén. Ám, amikor kapcsolatunk lesz, rájövünk, hogy ez a nap is olyan, mint a többi.

Lehet, hogy még egy Valentin-napot sem éltél meg szingliként anélkül, hogy sírtál volna. Talán azt gondoltad, hogy sosem fogod megtalálni a szerelmet. Meglehet, azon keseregtél, hogy soha senki nem akar majd téged.

Egyre csak lapoztad a telefonodon a közösségi médiát, pedig tudtad, hogy tele lesz szerelmespárok csókolózós képeivel és eljegyzési hírekkel. Közben úgy érezted, rajtad kívül mindenkinek van kapcsolata.

Rajtad kívül mindenki szerelmes…

Furcsa mód most, hogy boldog párkapcsolatban élsz, február 14-e ugyanolyan nap, mint a többi. Persze megajándékozzátok egymást, együtt vacsoráztok, emlékeztetitek a másikat, mennyire fontosak vagytok egymás számára és összebújtok a takaró alatt.

De ezt egy szürke hétköznap is megteszitek.

Ha boldog párkapcsolatban élsz, a Valentin-nap nem több, mint bármely más nap az évben. Hiszen nem vársz a szerelmesek ünnepéig, hogy elmondd a párodnak, mennyire szereted. Nem bánsz vele másképp, csak mert február 14-e áll a naptárban.

Mindig őt helyezed előtérbe. Mindig szántok időt egymásra. Mindig kimondjátok, mennyire szeretitek egymást. Senkinek nem kell megvárnia a szerelmesek ünnepét, hogy kifejezze az érzéseit. A boldog párkapcsolatokban a párok folyamatosan megteszik ezt.

A valóság, hogy egy párkapcsolatban a Valentin-nap nem feltétlenül olyan, mint a filmekben. Nincs nagy csinnadratta, néha bőven elég egy üveg bor és egy jó film. Mert nem érzed szükségesnek különlegessé tenni február 14-ét, ha az év többi napján is fordítasz erre időt.

Bármikor dönthetsz úgy, hogy megünnepled a szerelmet.

Bármikor…

Akkor is, ha szingli vagy, hiszen a Valentin nap, Bálint nap a barátság ünnepe is.

Ez a nap olyan, mint a többi. Rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *