LOADING

Type to search

Élem

Legyen 2021 az az év, amikor a szeretet választod a félelem helyett

Share

Ha megvizsgálod a múltadat, és az abba beleszőtt összes hibát, kudarcot és tanulságot akkor mit látsz? Mit mutatott neked a tavalyi év?

A 2020-as év nemcsak a veszteség, hanem az újjászületés korszaka volt a legtöbb embernél. Sokan kénytelenek voltak megidézni a régi identitásukat, és beleugrottak az ismeretlenbe. Ez a rémisztő időszak sok tapasztalatot hozott, de képes volt felkelteni a lelkünket, és sokan meg tudták valósítani az álmaikat, mert kiléptek a komfortzónájukból.

Gondolod, hogy a járvány előtt megismerted a körülötted lévő világot? Korántsem! Sokan olyan dolgokon mentünk keresztül 2020-ban, ami felett nem volt irányításunk. Ahogy John Lennon fogalmaz “Élni könnyű csukott szemmel” holott ez korántsincs így. Élni nehéz, nem csak csukott szemmel, de nyitott szemmel is.

2020 volt az ébredés éve, amelyre mindannyiunknak szükségünk volt, hogy felkeltsen minket, hogy elhagyjuk a lélekőrlő rutinjainkat és újra felfedezzük önmagunkat.

Azt mondják a 2021-es év mindenkit elvezet a gyógyuláshoz. A fény átvilág a sötétségen, és a segítségével elengedhetjük a régi mintáinkat és fejleszthetjük az elménket. A saját korlátaink legyőzéséhez először meg kell ismerkednünk mindazokkal a módszerekkel, amelyekkel korlátozzuk önmagunkat. Ki kell irtanunk a negatív gondolatainkat, és helyettesítenünk kell az ellentéteikkel. Vissza kell állítanunk az önmagunkba és az emberi fajba vetett hitünket.

Ahelyett, hogy elárasztanád az érzékeid mindazokkal a dolgokkal, amelyekről azt gondolod, hogy meg kell tenned, koncentrálj csak egy dologra. Ha még mindig túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy olyan életet teremts amire vágysz, akkor szánj időt erre. Ébredj korábban, az eredménytelen szokásaidat változtasd meg, és kérj segítséget szakemberektől. Nincs oka annak, hogy a reggeleidet úgy kezd, hogy olyan életet élsz, amit nem szeretnél.

Szánj időt arra, hogy értékeld önmagadat, és minden ajándékot, amit az élettől kapsz. Lélegezz mélyen, és tudatosan. Légy hálás a Földnek a lábad alatt, a napnak, ami melegíti a bőrödet, légy hálás a fáknak, amik árnyékot adnak, a madaraknak, akik dalolnak a levelek között. Élj lassan és céltudatosan! A legfontosabb azonban az, hogy engedd meg végre magadnak, hogy ne legyél tökéletes.

A 2021-es év egy fordulópont – arról szól, hogy elengedj mindent, amiről azt gondoltad, hogy neked szükséged van rá, mert jobb ember vagy tőle. Meg kell lazítanod a fogást az életeden, mert ami már nem szolgál téged, azt el kell engedned különben nem lesz elég helyed az igazi átalakulás megtapasztalására.

Engeddd el a mérgező kapcsolataidat, a félelmeidet, az egódat, a gyűlöletet, a korlátozó hiedelmeket, és üdvözöld a szeretetet, a világosságot, a kapcsolatokat és a változást. 

2021-ben el kell hagynod a saját kis szentélyed biztonságát, hogy felfedezhesd mindazt, ami ezen kívül létezik. Válaszd a szeretet ebben az évben, és adj értelmet a napjaidnak, amik így nem fognak elfolyni az idő múlásában.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *