LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Rendelj online ajándékot Valentin napra!

Share

Sajnos úgy fest, nem lesz túl sok alkalmunk romatnikus programot szervezni az idei Valentin-napra, legalábbis az otthonunkon kívül nem. A házi vacsora, a mozizós-borozós este és a csoki mellett mutatunk néhány ajándékötletet, ami kimutatja, hogy törődünk a másik (bőrének) egészségével!

NATICS SÉRUM MASQUE HYDRA-C MASZK

Ezt a terméket igazából bármikor ajánlanánk, de ünnepekkor, alkalmakkor mégis csak jobban mutat egy kicsit exkluzívabb ajándék a csomagolás alatt. A hialuronsav és a C-vitamin egy éjszaka alatt egészséges és feszes bőrt varázsol használójának, aminek garantáltan mindenki örülni fog, aki kipróbálhatja.

AVON CARE RÓZSAVÍZ ÉS SHEA VAJ TESTÁPOLÓ

A szívecskés csomagolású ajándékoknál nehéz találóbbat venni ilyenkor, ne hagyd ki te sem ezt a ziccert. Ápoló gondoskodás nagyméretű, de cuki és praktikus köntösben, tökéletesen megfelelő egy téli ünnepre.

AVON ATTRACTION DESIRE PARFÜMPÁROS

A páros ajándék is mindig szuper ötlet, hiszen ezzel is az összetartozásunkat, a közös vonásainkat, a közös érdeklődési körünket hangsúlyozzuk – egy parfümpáros pedig nagyon elegáns, kifinomult megjelenítése mindennek.

LUSH LOVE ME DO FÜRDŐGOLYÓ

Ne feledkezzünk meg a kényeztetésről sem. Az est egyik fénypontja lehet egy rózsaillatú fürdőbomba, ami rózsaszínná változtatja a fürdővizedet és a hangulatodat is – hogy megosztod-e a pároddal, vagy egyedül ejtőzöl, csak rajtad áll.

AFRICAN SPA DÍSZDOBOZOS CSOMAG SZAKÁLLAS FÉRFIAKNAK

Ez a gazdag összállítás bármilyen ünnepen megállja a helyét, ezért Valentin-napra is szívesen ajánljuk, ha egy kicsit komolyabban veszitek ilyenkor az ajándékozást – és ha teljes körű szakállápolást szeretnél biztosítani a párodnak.

SPIRIT & HOME ALWAYS, FOREVER ILLATGYERTYA

Ó, amikor ég a szerelem lángja…Mi lenne, ha nem csak képletesen fejeznéd ki magad, hanem meg is jelenítenéd ezt a tüzet? Luxus, uniszex illat csodálatos kivitelű gyertyában, ami egy jó hosszú éjszakán át is rendületlenül ég…

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *