LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Rácsodálkozom

Erre számíthatnak az egyes csillagjegyek a Merkúr retrográdban! (Február végéig.)

Share

Január 31-én kezdődött az idei asztrológiai év első retrográd időszaka, ami február végéig kitart. Ebben a néhány hétben a Merkúr bolygója hátráló mozgást végez, ami szinte minden csillagjegyre kihat.

Kos 

Ebben az időszakban a barátokkal való félreértés szinte garantált. Az év ezen szakasza megterhelő lehet nem csak neked, de mások számára is. Ez legyen egy kis emlékeztető arra, hogy legyél jelen, amikor másnak szüksége van a segítségedre, még akkor is, ha elfoglaltnak és túlterheltnek érzed magad. Szánj időt magadra, és másokra. Amikor pedig úgy érzed, hogy nem bírod, akkor bátran fordulj a családodhoz és a barátaidhoz.

Bika

A Merkúr most a legjobban a karrier szektorodat kuszálja össze a legjobban. Feltétlenül kommunikálj a főnököddel, feletteseddel, mert most ez a legfontosabb. Minden retrográd időszakban fontos a türelem, de most még inkább. Próbáld ki a meditációt, a légzőgyakorlatokat, talán ezzel könnyebben elviselhető ez a néhány hét számodra.

Ikrek

Ahhoz, hogy most kiteljesedj szükséged van arra a képességedre, hogy elengedd a téged ért bántásokat. A következő hetekben kapcsolatba léphetsz a felsőbb éneddel, aki segít az összepontosításod fenntartásában is. A retrográd időszak jó arra, hogy elmélyedj, olvass, és a személyes növekedésed kiteljesedésére fókuszálj.

Rák

Biztos, hogy változás következik be a nézeteidben, ami megfordíthatja a másokkal való dinamikádat is. Ez egy jó alkalom arra, hogy elemezd egy kicsit a kapcsolataidat. Ez az időszak most hasznos lesz, hogy a pénzügyi stabilitásoddal foglalkozz. A Merkúr segít, hogy rendezd az adósságaidat, és stabilabbá válj.

Oroszlán

Ügyelj most arra, hogy tisztán kommunikálj mindenkivel. Ez az időszak félreértéseket és konfliktusokat hozhat, ha nem figyelsz erre. Amikor a Merkúr és a Szaturnusz szemben áll az Oroszlán jegyével akkor hajlamos leszel csalódni az emberekben. A diplomáciai érzéked és a türelem most kulcsfontosságú lesz.

Szűz

A következő három hétben némi rendetlenséget észlelhetsz a napi teendőidben. Most gyors reakciókra van szükséged, amiben a Szaturnusz fog segíteni neked. Ha eddig laza voltál, akkor most itt az alkalom, hogy újra koncentrálttá válj és kialakítsd egy jó napi rutint.

Mérleg

Legyél nyitott a következő időszakban, mert valószínűleg érkezik pár új ember az életedbe. Igyekezz elkerülni a drámákat, amit a félreértések okoznak a családod és a barátaid körében. Az életed másik területén kreatív energiák szabadulnak fel, amikkel végre egy olyan projekttel is foglalkozhatsz, amit évek óta elhanyagoltál.

Skorpió

Úgy tűnhet, mintha minden dolog kicsúszna a kezedből. Most különösen fontos, hogy egyensúlyt teremts a saját igényeidhez mérten. Koncentrálj a karrieredre, mert most ott látszanak gondok. Ne félj a családodtól is segítséget kérni, így előbb véget érhetnek a nehéz napok.

Nyilas

Ez az időszak jó alkalom arra, hogy türelemmel rendbe hozd az életed dolgait. Ütemezd be előre a dolgaidat, legyél tisztában azzal, hogy ha mindent rendbe teszel magad körül, akkor kevésbé fog megviselni ez az időszak. Rendezd az emaileket, a feladatlistáidat és tarts lépést az újdonságokkal.

Bak

Most fontos, hogy próbáld meg előre eltervezni a kiadásaidat, és a bevételeidet, mert a dolgok most nem lesznek egyszerűek. Fontos, hogy fegyelmezett legyél a következő hetekben, így nem követeted el újra azokat a hibákat, amiket régen tettél.

Vízöntő

Próbálj meg hűvös és nyugodt maradni ebben a retrográd időszakban. Előnyödre válhat, hogy a Szaturnusz a te jegyedben van, így nálad lassabban alakulnak a dolgok, és kevésbé kell azonnal reagálnod a körülötted lévő változásokra. Ez jó, mert így minimalizálhatod a drámákat az életedben.

Halak

Ez az időszak arra jó, hogy jobban tudsz koncentrálni az elvárásaidra, és megvárhatod, hogy a dolgok az életedben végre kiteljesedhessenek. A napi rutinoddal csodákra leszel képes, ami segíti a céljaidat, és utat nyit a további lehetőségek felé.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *