LOADING

Type to search

Budapest Élem Eszem-iszom

Valentin napi randitippek koronavírus idejére – legyen ez akkor is egy jó nap!

Share

Az idei szerelmesek ünnepét (is) átírja a koronavírus, és korlátozások, de azt nem veheti el tőled, hogy megünnepeld a szerelmesek ünnepét a pároddal, és még jól is szórakozz. Randi tippeket hoztunk, amikkel feldobhatod ezt a napot!

Rendelj házhoz finomságokat!

A legtöbb Valentin napi program a koronavírus előtti időkben az volt, hogy a kedveseddel elmentetek egy jó étterembe, és finom ételek és italok mellett ünnepeltétek meg ezt a napot. Ez idén megvalósíthatatlan, de az éttermek nem zártak be, csak átálltak a házhozszállításra. Szerencsére ők is készülnek február 14-ére így több Valentin napi menüt is rendelhetsz házhoz. Igaz az élmény kicsit más lesz, mintha ott fogyasztanád el, de a finom ízek a lényeg nem?

A Könyvbár és restaurant az előző évek legjobb szerelmes könyvekkel kapcsolatos menüjéből állított össze idén egy menüt, amit egy kis otthoni előkészülettel te magad találhatsz a párodnak. A menüben helyet kapott a Csokoládé című könyv/film ihlette előétel válogatás, és a Szívkirálynő ihlette különleges főfogás az Alice Csodaországból című könyvből, de érkezik a Harry Potter könyvek világából egy Szerelmi bájital ihlette desszert, mindezt pedig egy üveg bor teszi komplexebbé.

A SALT fine dining étterem is házhoz viszi a finomságokat az otthoni meghitt ünnepléshez. A csomagban saját készítésű krémet, egy trüffeleket, és finom pezsgőt csomagolnak, ami mellé egy kis csokor tulipán is jár, hogy minél különlegesebb legyen a Valentin nap. A csomagot itt tudod megrendelni!

Fotó: SALT Budapest

Ha szeretnéd a már a szerelmesek ünnepének reggelét finomságokkal indítani, akkor a Freya croissantozó Valentin napi “menüjét” ajánljuk.

Színház az egész világ!

Szívesen néznénk már személyesen egy csodás előadást bármelyik színházban, de most be kell érjük az online változattal. Abból viszont nincs hiány, még Valentin napon se!

Február 14-én Mácsai Pál Azt meséld el Pista előadását nézheted meg, amit élőben sugároznak az Örkény Színházból! Csak annyit mondunk, hogy hiába egy színészes előadás, mégis zseniális! Jegyet az eSzínház oldalán tudsz vásárolni!

Igazi Valentin napi ajándék Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája házasoknak és házasulandóknak és mindenki másnak! A Thália Színház online terében maszk, ruhatári biléta keresgélés, és a mosdó előtti sor nélkül élvezheted a színházat. Itt tudsz jegyet szerezni!

Igaz nem február 14-én, hanem 12-én, de megnézheted a Pesti Magyar Színház streamjén a Rómeó és Júliát is!

Sétálj Budapesten!

Ha szeretnél egy kicsit kimozdulni és megismerkedni Budapest híres és nevezetes épületeivel és alakjaival, akkor szerezd be az Imagine Budapest rejtvényfüzetetét és járjátok be a pároddal a várost, miközben szuper feladatokat oldotok meg és igazi titokra jöttök rá.

Az öt különböző útvonalat tartalmazó kincskereső füzet célja, hogy játékosan, szórakozva fedezhessétek fel Budapest néhány szegletét – olyanokat, melyeken naponta keresztülmentek, vagy éppen azokat, ahol még sosem jártatok. Párban, csapatban, egyedül vagy a családdal is útnak indulhattok, a lényeg, hogy adjátok át magatokat a város és az izgalmas kincskeresés hangulatának!

A rejtvényfüzetet itt találod!

Filmezős este otthon a kanapén

Elcsépeltnek tűnhet, de ha már moziba nem mehetünk, akkor szervezzünk otthon filmezős estét. Nézzünk szerelmes filmeket, pattogatassunk popcornt és kapcsoljuk ki egy estére a telefonunkat, és ne foglalkozzunk semmivel csak merüljünk el egy jó mozifilmben. Ezeket a filmeket bátran ajánljuk, mert különlegesek és megérintik az ember lelkét!

Ajándékozz illatélményt!

Ha valakit szeretsz, mondd el! Ha valakit szeretsz, mutasd ki! Örökké és mindig … Akár egy kézzel készült, prémium illatgyertyával. Amikor meggyújtja rád fog gondolni, amikor ránéz rád fog gondolni, te pedig őrá! 

A gyertyákat a Spirit & Home oldalán találod meg sok más csodás illattal együtt (nem csak Valetin napra!)

Ha jól sikerült a Valentin nap, akkor Orbán Ida dúlát keresd, aki elkísér az úton! (Jó jó, ezt nem hagyhattuk ki!)

Idát itt találod!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *