LOADING

Type to search

Élem Ez+az

10 dolog, amire emlékezned kell a Valentin-nap közeledtével

Share

Sokan tragédiaként élik meg a Valentin-napot, mert bestresszelnek a szerelmesek ünnepétől. Te ne légy köztük, segítünk, hogy egy kicsit másként lásd az idei Bálint napot.

  • Ugye tudod, hogy az ember értékének semmi köze a családi állapotához? Függetlenül attól, hogy egyedülálló, házas, elvált vagy akkor is méltó vagy arra, hogy értékeljenek és szeressenek!
  • A szerelem különböző formákban, különféle csomagokban és különböző pillanatokban jelenik meg. Nem mindenki mutatja ki ugyanúgy a szeretetét, és nem mindenki fogadja ugyanúgy. Figyelj arra, amire szükséged van, és figyelj arra, amire a körülötted élőknek is szüksége van.
  • Rendben van, hogy szükséged van emberekre a világodban.
  • Az is rendben van, hogy távolságra is szükséged van és nem akarsz mindig egy emberrel lenni.
  • Az, hogy az embereknek helyre vagy egyedül töltött időre van szüksége, még nem jelenti azt, hogy ők nem szeretnek. Néha a csend a legjobb arra, hogy fellélegezzünk. És mindannyiunknak szüksége van friss levegőre, hiszen enélkül nem tudunk élni!
  • Mindig vegyél egy nagy levegőt, mielőtt reagálnál egy bántásra, vagy arra, ha valaki elhanyagolt. Mindenféle felvetéseket tenni valaki szándékával kapcsolatban sokszor rossz ötlet. Adj teret, és időt a másiknak, hogy elmagyarázza, hogy éppen mi történik vele.
  • A romantika nem mindig a nagy gesztusokról szól. Gyakran éppen a szerelem apró pillanatai jelentik a legkülönlegesebb és legmaradandóbb értéket, hiszen ezekben találjuk meg az ember szívének és lelkének nyers darabkáit. És ezeket a darabokat mindig nagyon meg kell becsülni!
  • Értékeld a saját kapcsolataidat! Ez az egyetlen, amellyel rendelkezel – és minél jobban megismered saját szíved igényeit és kívánságait, annál többet tudsz adni a körülötted élőknek magadból.
  • Nézd meg azokat az embereket, akik körülötted vannak – szereted őket? Mondtad ezt már nekik? Nyugi! Nem a szerelmedet kell bevallanod, hanem azt, hogy a családod tagjainak, a barátaidnak, kedves ismerőseidnek mondod el, hogy szereted őket, hogy becsülöd őket és hálás vagy értük. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne fejezd ki a szeretetedet!
  • Lazítsd meg a zárakat a szíved körül. A szerelem félelmetes, de lenyűgöző és gyönyörű is, és éppen ez teszi az életet élhetővé. Engedd ki a szerelmed, és engedd magadhoz közel a szerelmet!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *