LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Éljen a csók! A legjobb ajakápolókat mutatjuk …

Share

Nagy kihívásnak tűnhet a szeles téli időjárásban egészséges, sőt, csábítóan szép ajkakat produkálni. Pedig, ha a rendszeres belső hidratálás mellett bevetsz néhány hasznos kozmetikumot, könnyen elérheted a feltöltött, csókra csábító látványt. Itt is van a négy legnagyobb kedvencünk!

LUSH MINT JULIPS AJAKRADÍR

Az ápolt ajkak alapköve a hidratáltság és a sima, puha érzet, hiszen cserepes ajkakon nem mutat szépen egyetlen rúzs, de még balzsam sem. A LUSH radírjával gyorsan és könnyen elérheted a kívánt hatást, miközben olyan érzés, mintha mentolos cukorkát fogyasztanál.

MAGISTER PRODUCTS LIPRESSO AJAKBALZSAM

Használd ki a kávé erejét és töltsd fel ajkaidat! Isteni illat, ápoló és hidratáló formula, utószárító hatás nélkül, imádnivaló, retro stiftes csomagolásban, amit bárhol, bármikor elő tudsz kapni a táskádból – főleg, ha kávéimádó vagy!

SOFIA MICHELLE MÉHVIASZOS MACARON AJAKÁPOLÓ SHEA VAJJAL

Hatalmas erő egy pici macaronban. A két természetadta bajnok, a méhviasz és a shea vaj együtt még a durván kicserepesedett ajkakat is meggyógyítja. Akár négy alkalommal is bekenheted vele a szádat egy nap alatt, ha a helyzet megkívánja, így egész nap érezheted a finom mézillatot.

AVON TRUE POWER STAY SZUPERKÖNNYŰ AJAKRÚZS

Ha a helyzet engedi és nem kell maszkot hordanod (és a megfelelő alap hidratálást már biztosítottad), mindenképp tegyél fel egy dögös rúzst – ez a darab egyébként a maszk alatt sem mászik el. A 14 árnyalat közül nekünk ez a kicsit lilás, kicsit bogyós gyümölcsös szín a kedvencünk, ami abszolút passzol a hideg évszakhoz.

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *