LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Mindig szeretni foglak, nem csak Valentin-napon

Share

Szeretlek Valentin-napon.

Szeretni foglak másnap és harmadnap is. Akkor is, amikor már a rózsaszirmok megfakulnak, és lehullanak.

Több év is eltelt az első csókunk óta, és én még mindig ugyanolyan izgatott vagyok, ha közel lépsz hozzám. Még mindig elmosolyodom, ha felhívsz napközben, vagy meglepsz a kedvenc desszertemmel.

Képes vagy megnevettetni, ahogy én is téged.

Gondoskodom rólad, amikor beteg vagy, figyelmesen hallgatlak végig egy fáradt nap után. Minden reggel csókkal ébresztelek, és minden éjjel a kezedet fogva alszom el.

Mindig.

Nem csak Valentin-napon.

Harcolok érted. Hiszek benned. Főzök neked kávét reggel, ebédet délben. Odafigyelek rád. Ha előbb ébredek fel, mint te, közel bújok hozzád és hallgatom a szuszogásodat.

Imádom a tökéletesen tökéletlen mosolyodat.

Órákig is képes lennék hallgatni a nevetésedet.

Néha képtelen vagyok felfogni, mennyire szerencsés vagyok. Mindig hálát adok a sorsnak azért, hogy egymás útjába terelt minket. Melletted minden sokkal könnyebb, szebb és szabadabb. Boldog vagyok, mióta az életem része vagy.

Becsüllek és tisztellek.

Fontosabb vagy számomra, mint a büszkeségem. Bármikor képes vagyok bocsánatot kérni, ha én hibáztam. És elfogadom a te bocsánatkérésedet, ha te bántasz meg engem.

Mindig.

Nem csak Valentin-napon.

Meghallgatom a kudarcaidat, a csalódásaidat, az álmaidat és a terveidet is. Tudom, hogy te is ugyanolyan lelkesen figyelsz rám, ahogy én rád. Mindennél fontosabb ez nekem.

Békére lelek a karjaidban.

Bízom benned.

Nemcsak életem szerelme vagy, hanem a legjobb barátom is. Társam az élet nevű játékban. És ezt becsülni fogom mindig. Nem kell hozzá a szerelmesek ünnepe, hogy rájöjjek, milyen fontos vagy nekem.

A szívem örökre a tiéd.

És nem csak Valentin-napon…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *